Libnet.ro
UNICEF

19:45

WTA Abu Dhabi: Sofia Kenin s-a calificat in optimi, dupa ce adversara sa s-a accidentat (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 WTA Abu Dhabi: Sofia Kenin s-a calificat in optimi, dupa ce adversara sa s-a accidentat (Rezultatele zilei)

Sofia Kenin cap de serie nr. 1) s-a calificat, vineri, in optimile turneului WTA de la Abu Dhabi, dupa ce Kirsten Flipksen s-a accidentat la glezna stanga in timpul setului secund scorul era 7-5, 4-5 pentru jucatoarea din Belgia). Mai departe au trecut si alte favorite precum Aryna Sabalenka 4), Yulia Putintseva 13) si Ons Jabeur 15). continuă pe Hotnews

WTA Abu Dhabi: Principalele favorite merg in turul secund - Kenin, Svitolina, Pliskova, Sabalenka, Muguruza si Rybakina, victorii in doua seturi

Principalele favorite au defilat, joi, in primul tur al turneului WTA de la Abu Dhabi. Sofia Kenin cap de serie nr. 1), Elina Svitolina 2), Karolina Pliskova 3), Aryna Sabalenka 4), Garbine Muguruza 5) si Elena Rybakina 6) au obtinut victorii in doua seturi si s-au calificat in runda urmatoare.

WTA Abu Dhabi: Anett Kontaveit si Donna Vekic au fost eliminate Sakkari, Putintseva, Jabeur si Alexandrova, in turul doi (Rezultatele zilei)

Anett Kontaveit cap de serie nr. 10) si Donna Vekic 16) sunt cele mai importante nume care au parasit, miercuri, turneul WTA de la Abu Dhabi. in turul secund s-au calificat favorite precum Maria Sakkari 9), Yulia Putintseva 13), Ons Jabeur 15) si Ekaterina Alexandrova 17).

WTA Abu Dhabi: Sorana Cirstea s-a retras inaintea partidei cu Karolina Pliskova

Sorana Cirstea 71 WTA) s-a retras din turneul WTA de la Abu Dhabi, cu cateva ore inaintea primului sau meci din 2021, din cauza unor probleme abdominale.

Sorana Cirstea, forfait la turneul de la Abu Dhabi

Cu putine ore inaintea debutului in noul sezon competitional, jucatoarea Sorana Cirstea s-a retras din turneul de la Abu Dhabi, competitie WTA 500.

Irina Fetecau rateaza calificarea pe tabloul principal la Abu Dhabi

Jucatoarea Irina Fetecau a fost invinsa, miercuri, in turul secund al calificarilor de la Abu Dhabi, primul turneu WTA programat in acest an.

Irina Fetecau, in turul doi al calificarilor de la Abu Dhabi

Jucatoarea Irina Fetecau a trecut, marti, de primul tur al calificarilor de la Abu Dhabi, turneu de 500 de puncte care deschide noul sezon in circuitul WTA.

Belgianca Flipkens, victima unui panou publicitar la Abu Dhabi

Jucatoarea Kirsten Flipkens a fost fortata sa abandoneze in turul secund la Abu Dhabi dupa un incident mai putin intalnit.

Digi Sport transmite in direct Turneul de la Abu Dhabi

Dupa un an greu pentru sport, tenisul ia startul in 2021 la Turneul de la Abu Dhabi, intre 6 si 13 i.

Sorana ne ofera meciul inceputului de an: Cirstea va intalni a treia favorita la Abu Dhabi

Turneul de la Abu Dhabi ar fi trebuit sa fie unul de mare interes pentru iubitorii tenisului din Romania, in conditiile in care, la un moment dat, trei jucatoare din tara isi anuntasera intentia de a evolua in Emirate.

Sorana a ratat meciul inceputului de an: Cirstea si-a anuntat retragerea de la Abu Dhabi

Bucuresteanca de 30 de ani ar fi trebuit sa joace, astazi, de la ora 16. 00, cu Karolina Pliskova 6 WTA), insa locul ei va fi luat de un lucky loser.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )