Libnet.ro
UNICEF

09:00

WTA Adelaide: Simona Halep vs Ajla Tomjlanovic sau o jucatoare venita din calificari, in turul doi

Hotnews Hotnews,
 WTA Adelaide: Simona Halep vs Ajla Tomjlanovic sau o jucatoare venita din calificari, in turul doi

Simona Halep, locul 3 mondial, va evolua direct in turul doi la turneul de la Adelaide, cu premii de 848. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

Simona Halep joaca intr-un demonstrativ la Adelaide

Inaintea debutului oficicial in anul 2020 la turneul de la Adelaide, Simona Halep va participa la un eveniment caritabil.

WTA Adelaide - Noul copil al circuitului feminin: Ashleigh Barty si Simona Halep, principalele favorite

Turneul de la Adelaide isi va face debutul in circuitul WTA incepand de saptamana viitoare 13-18 ianuarie). Desfasurata in orasul natal al lui Darren Cahill, competitia va avea la start doua dintre primele trei jucatoare ale ierarhiei mondiale: liderul Ashleigh Barty si Simona Halep 3 WTA).

Simona Halep, a doua favorita a turneului WTA de la Adelaide

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost desemnata a doua favorita a turneului WTA de la Adelaide Australia), care va debuta luni si va avea premii totale de 848. 000 dolari.

Veste fabuloasa primita de Simona Halep. Ce s-a intamplat dupa ce a ajuns impreuna cu Toni Iuruc in Australia

Simona Halep a primit o veste fabuloasa inainte de startul turneului din Adelaide, orasul natal al antrenorului Darren Cahill. Mai multe sportive de top au anuntat ca se retrag din competitie, locul lor urmand sa fie luat de alte jucatoare. Turneul din Australia este programat in perioada 12-20 ianuarie. Simona Halep scapa de jucatoare de .

Simona Halep, momente grele in Australia: A fost dureros pentru mine!

Simona Halep debuteaza peste 2 zile la turneul WTA din Adelaide. Nu s-au raportat inca incendiile in apropierea imediata a orasului, dar sunt incendii nestinse la cateva zeci de kilometri distanta. Simona Halep, momente grele in Australia: A fost dureros pentru mine! inceputul de an a prins-o pe sportiva de pe locul 3 WTA, cu .

Gestul pe care l-a facut Simona Halep, inaintea primului turneu din 2020. Nu s-a putut abtine sa nu faca totul public

Simona Halep se pregateste de primul turneu al anului 2020. Numarul 4 WTA ia iesit la plimbare prin Adelaide, insotita de iubitul ei, Toni Iuruc. Simona a facut mai multe fotografii, pe care le-a postat pe contul personal de Instagram. Fanii i-au trimis mesaje de incurajare inainte de starul competitiei. Simona Halep, plimbare pe strazile .

Simona Halep va evolua direct in turul doi la Adelaide

Desemnata cap de serie numarul 2, Simona Halep si-a aflat traseul de la Adelaide, turneu care va debuta pe 12 ianuarie.

Simona Halep, intre starurile consacrate ale ultimului deceniu in viziunea sefului WTA: Sportul nostru este pe maini foarte bune cu aceste noi campioane

Simona Halep se numara printre marile staruri ale ultimului deceniu din tenisului feminin in analiza facuta chiar de presedintele WTA, Steve Simon. Circuitul WTA a progresat mult in anii 2010. ) Este.

Simona Halep, printre jucatoarele laudate de catre presedintele WTA. Ce asteptari are oficialul forului feminin

Presedintele Asociatiei de Tenis Feminin WTA), Steve Simon, a facut un bilant, in ceea ce priveste ultimul deceniu, prilej prin care a laudat-o pe Simona Halep.

Simona Halep pierde locul 3 in clasamentul WTA. Cum o afecteaza pentru Australian Open

Fara sa fi jucat in aceasta prima saptamana a sezonului 2020, Simona Halep va pierde un loc in ierarhia mondiala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )