Libnet.ro
UNICEF

08:15

WTA Beijing: Naomi Osaka, in sferturi dupa o revenire spectaculoasa (6-4, 6-0 cu Alison Riske); Nipona a castigat 10 game-uri la rand

Hotnews Hotnews,
 WTA Beijing: Naomi Osaka, in sferturi dupa o revenire spectaculoasa (6-4, 6-0 cu Alison Riske); Nipona a castigat 10 game-uri la rand

Condusa cu 4-2 in primul set, Naomi Osaka 4 WTA) a facut o adevarata demonstratie de forta in partida cu Alison Riske SUA, 24 WTA). Japoneza a castigat zece game-uri consecutive, calificandu-se in sferturile turneului Premier Mandatory dupa o ora si 14 minute de joc, scor 6-4, 6-0. continuă pe Hotnews

WTA Beijing: Bianca Andreescu, in sferturi dupa a 16-a victorie consecutiva - Va urma duelul cu Naomi Osaka

Bianca Andreescu 6 WTA) a ajuns joi la a 16-a victorie consecutiva, dupa ce a invins-o pe americanca Jennifer Brady 66 WTA), scor 6-1, 6-3, calificandu-se in sferturile turneului Premier Mandatory de la Beijing.

Naomi Osaka, despre Bianca Andreescu. Ce spune cea care sta in calea Biancai, in drumul spre semifinalele de la Beijing

Canadianca Bianca Andreescu 4 WTA) se va duela cu japoenza Naomi Osaka 6 WTA), in sferturile de finala de la Beijing. Partida va avea loc, vineri, nu mai devreme de ora 16:00.

Digisport: Naomi Osaka, declaratie surprinzatoare despre Bianca Andreescu: Am multe de invatat de la ea

Naomi Osaka 21 de ani) a vorbit despre Bianca Andreescu 19 ani), adversara sa din sferturile turneului de la Beijing. Japoneza a spus ca este foarte surprinsa de jocul sportivei de origine romana.

WTA Beijing: Petra Kvitova si Ashleigh Barty au facut pasul spre sferturi

Petra Kvitova a ajuns printre cele mai bune opt jucatoare de la turneul de la Beijing Premier Mandatory) dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic 6-3, 6-3). in sferturi s-a calificat si liderul mondial: Ashleigh Barty a trecut de Saisai Zheng 6-3, 6-75), 6-2). Cele doua se vor duela pentru un loc in penultimul act al competitiei asiatice.

WTA Beijing: Bianca Andreescu, de neoprit! Jucatoarea cu radacini romanesti e in sferturi

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 6 WTA si favorita 5, s-a calificat, j.

Revenire spectaculoasa a lui Eugen Neagoe in fotbalul romanesc

Ramas fara contract dupa despartirea de Dinamo in urma episodului din prima etapa a noului sezon, cand a suferit un infarct chiar pe banca la meciul cu Universitatea Craiova, antrenorul Eugen Neagoe isi va relua activitatea in curand.

WTA Beijing: Bianca Andreescu s-a calificat in premiera la Turneul Campioanelor, dupa victoria cu Aliaksandra Sasnovich

Bianca Andreescu 6 WTA), favorita numarul 5, a debutat cu o victorie in trei seturi la turneul Premier Mandatory de la Beijing. Jucatoarea canadiana de origine romana a invins-o pe Aliaksandra Sasnovich 60 WTA), scor 6-2, 2-6, 6-1, asigurandu-si astfel si prezenta in premiera la Turneul Campioanelor.

WTA Beijing: Bianca Andreescu, in optimi (a 15-a victorie consecutiva) - Duel cu Jennifer Brady

Asa cum era de asteptat, Bianca Andreescu a avut parte de un meci dificil cu Elise Mertens 23 WTA), partida avand multe break-uri si rasturnari de situatie. Mai puternica din punct de vedere mental, Bianca s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 7-65), iar seria castigatoare din circuitul WTA a ajuns la 15 victorii consecutive.

WTA Beijing: Ashleigh Barty, in optimi - Victorii si pentru Kvitova si Kenin

Liderul mondial a obtinut calificarea in optimile turneului de la Beijing China Open - Premier Mandatory), Ashleigh Barty trecand in doua seturi, scor 6-4, 6-2, de incomoda Yulia Putintseva. in aceeasi faza au obtinut accesul tot marti) si Petra Kvitova si Sofia Kenin. Aryna Sabalenka invingatoare la Wuhan) a fost eliminata de Daria Kasatkina.

WTA Beijing: Raluca Olaru si Alison Riske, eliminate in primul tur al probei de dublu

Perechea Raluca OlaruAlison Riske RomaniaSUA) a parasit proba de dublu din cadrul turneului Premier Mandatory de la Beijing inca din primul tur. Cele doua jucatoare au fost invinse de echipa americana Bethanie Mattek-SandsSofia Kenin, beneficiara a unui wild card, scor 5-7, 6-1, 10-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )