Libnet.ro
UNICEF

12:15

WTA Beijing: Simona Halep, meci cu o sportiva din calificari in turul intai

Hotnews Hotnews,
 WTA Beijing: Simona Halep, meci cu o sportiva din calificari in turul intai

Simona Halep 6 WTA) se va duela cu o sportiva venita din calificari in turul intai al turneului Premier Mandatory de la Beijing, conform tragerii la sorti care a avut loc vineri. Competitia va avea loc in perioada 28 septembrie - 6 octombrie. continuă pe Hotnews

WTA Wuhan: Simona Halep vs Elena Rybakina se va disputa miercuri, de la ora 06:00

Meciul Simonei Halep cu Elena Rybakina din optimile de la Wuhan se va disputa miercuri, incepand cu ora 06:00, ora Romaniei. Confruntarea va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia si ce se va intampla la Beijing

Simona Halep a abandonat in optimile turneului de la Wuhan Open, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia? Ce se va intampla la Beijing? Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale Simona Halep 6WTA) Elena Rybakina 50 WTA), duelul din optimile de finala la Wuhan Open. Partida, programata miercuri, .

VIDEO WTA Wuhan: Simona Halep abandoneaza dupa 46 de minute (la 5-4 pentru Elena Rybakina) Probleme in zona lombara

46 de minute a stat Simona Halep pe teren in meciul contra Elenei Rybakina din optimile de la Wuhan, fostul lider mondial abandonand din cauza unor probleme lombare. La scorul de 5-4 in favoarea adversarei, Halep a fost nevoita sa se retraga nu mai putea servi corespunzator, nu putea impinge in piciorul stang). Ramane de vazut in ce masura problemele ii vor afecta participarea la Beijing 28 septembrie - 6 octombrie), turneu din categoria Premier Mandatory.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Barbora Strycova 6-3, 6-2 Calificare lejera in optimi

Perioada destul de mare de inactivitate nu a mai evoluat de la US Open) nu a lasat neaparat urme in jocul Simonei, favorita numarul patru de la Wuhan fiind in control in meciul cu Barbora Strycova 6-3, 6-2, dupa o ora si 24 de minute). Halep a obtinut calificarea in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan dupa un meci in care passing-urile i-au iesit de minune. in urmatoarea partida, Simona o va intalni pe Elena Rybakina Kazahstan, 50 WTA), castigatoarea turneului de la Bucuresti.

Cel mai urat cadou de ziua ei. Simona Halep se accidenteaza din nou pe taram asiatic, iar finalul de an e pus sub semnul intrebarii (VIDEO)

Simona Halep, a sasea tenismena a lumii, s-a retras din turneul de la WTA Wuhan, in partida cu Elena Rybakina, contand pentru faza optimilor de finala. Este al doilea an la rand cand romanca se accidenteaza in.

Simona Halep si-a aflat culoarul turneului de la Beijing. Cine i-ar putea sta in cale, pana in finala

Simona Halep 5 WTA) si-a aflat, vineri dimineata, culoarul pe care il are la competitia din Beijing. Turneul este programat saptamana viitoare.

Simona Halep participa si la China Open, desi abia s-a retras accidentata de la Wuhan. Ce bonus financiar va primi pentru aceasta decizie (FOTO)

Simona Halep va participa si la turneul de la Beijing, desi s-a retras accidentata de la Wuhan. Astfel, tenismena noastra isi va asigura bonusul prevazut de WTA, care presupune ca sportivele care participa la to.

Simona Halep, chemata in instanta. Sportiva e implicata intr-un proces cu doi importanti oameni de afaceri

Simona Halep a fost chemata in instanta. Celebra sportiva este implicata intr-un proces cu doi oameni de afaceri importanti, sot si sotie. Simona Halep, chemata in instanta Problemele juridice nu au ocolit-o nici pe Simona Halep. Fostul lider mondial se afla intr-un plin scandal ajuns in fata instantei de judecata, din cauza unor milionari controversati, .

S-a tras la sorti tabloul de la Beijing. Cu cine va juca Simona Halep in primul tur

Simona Halep si-a aniversat, vineri, ziua de nastere pe Marele Zid chinezesc alaturi de apropiati, printre care si iubitul ei Toni Iuruc, dar tot vineri a aflat si traseul de la Openul Chinei.

Cum a sarbatorit Simona Halep implinirea a 28 de ani

Simona Halep aniverseaza, astazi, 28 de ani, pe care ii sarbatoreste in China. Conationala noastra se afla acolo si prin prisma faptului ca ar putea evolua la turneul de la Beijing.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )