Libnet.ro
UNICEF

11:30

WTA Beijing: Sorana Cirstea, in turul doi

Hotnews Hotnews,
 WTA Beijing: Sorana Cirstea, in turul doi

Sorana Cirstea 46 WTA) s-a calificat, sambata, in turul doi al turneului Premier Mandatory China Open, de la Beijing, competitie dotata cu premii totale in valoare de 6. 679 de dolari. continuă pe Hotnews

Sorana Cirstea, in turul al doilea la Beijing

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat in runda a doua a turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing, dotat cu premii totale de 6. 679 dolari, sambata, dupa ce a invins-o pe germanca Mona Barthel cu 7-6 4), 6-1.

Victorie pentru Sorana Cirstea la Beijing si un posibil meci impotriva campioanei de la US Open

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 46 WTA, s-a calificat, sambata, in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory China Open, de la Beijing, cu premii totale de 6. 679 dolari.

Simona Halep si Sorana Cirstea debuteaza sambata la turneul WTA de la Beijing

Simona Halep si Sorana Cirstea debuteaza sambata la turneul WTA de la Beijing .

WTA Beijing: Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua sambata

Simona Halep si Sorana Cirstea vor debuta sambata la turneul de categorie Premier Mandatory de la Beijing 30 septembrie - 8 octombrie), dotat cu premii totale de 6. 679 dolari. Halep o va infrunta pe americanca Alison Riske, in timp ce Cirstea o va avea adversara pe germana Mona Barthel.

Simona Halep a invins-o pe Riske in trei seturi si s-a calificat in turul doi la Beijing

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si favorita doi, s-a calificat, sambata, in turul doi la turneul de categorie Premier Mandatory China Open, de la Beijing, cu premii totale de 6. 679 dolari, trecand in runda inaugurala de sportiva.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Beijing

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Beijing .

WTA Beijing: Simona Halep o va intalni in primul tur pe Alison Riske

Simona Halep 2 WTA), favorita numarul doi, se va duela cu americanca Alison Riske 51 WTA), in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing 30 septembrie - 8 octombrie), dotat cu premii totale de 6. 679 dolari. Tot in prima runda, Monica Niculescu o va intalni pe Johanna Konta, iar Cirstea o va infrunta pe Mona Barthel.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )