Libnet.ro
UNICEF

13:30

WTA Birmingham: Naomi Osaka, eliminata in optimi de Yulia Putintseva - Locul 1, in pericol pentru nipona

Hotnews Hotnews,
 WTA Birmingham: Naomi Osaka, eliminata in optimi de Yulia Putintseva - Locul 1, in pericol pentru nipona

Naomi Osaka nu s-a simtit prea bine pe iarba de la Birmingham, liderul mondial parasind turneul inca din faza optimilor. Nipona a fost depasita in doua seturi, scor 6-2, 6-3, de Yulia Putintseva 43 WTA). continuă pe Hotnews

Naomi Osaka, eliminata in optimi de finala la Birmingham

Jucatoarea japoneza de tenis Naomi Osaka, numarul unu mondial, a fost eliminata joi de kazaha Iulia .

Naomi Osaka, eliminata prematur la Birmingham. Ar putea pierde primul loc mondial

Lidera mondiala Naomi Osaka a parasit rapid competitia de un milion de dolari de la Birmingham si risca sa piarda prima pozitie in clasmentul mondial WTA.

Naomi Osaka, eliminare soc in turul doi la Birmingham. Cum poate fi detronata saptamana aceasta de pe locul 1 WTA

Japoneza Naomi Osaka, liderul clasamentului WTA, a fost eliminata, joi, in turul secund al turneului de la Birmingham, competitiei dotata cu premiitotale de 1. 263 de dolari.

WTA Birmingham: Debut cu emotii pentru Naomi Osaka - Japoneza a invins-o in trei seturi pe Maria Sakkari

Naomi Osaka 1 WTA) nu a avut un meci lejer la debutul de la Birmingham, desi a castigat primul set al intalnirii cu Maria Sakkari 33 WTA), scor 6-1. Jucatoarea din Grecia a reusit sa egaleze situatia la seturi, dar liderul mondial s-a impus in decisiv. A fost 6-1, 4-6, 6-3 pentru nipona, dupa doua ore de joc.

WTA Birmingham: Karolina Pliskova, invinsa de sora sa geamana Ashleigh Barty si Venus Williams, in sferturi (Rezultatele zilei)

Karolina Pliskova 3 WTA) a parasit inca din optimi turneul de la Birmingham. Cehoaica a fost invinsa in trei seturi de Kristyna, sora sa geamana, scor 6-2, 3-6, 7-67). Meciul a durat o ora si 55 de minute. Eliminate au fost si Johanna Konta, Su-Wei Hsieh si Donna Vekic. in sferturi s-au calificat jucatoare precum Ashleigh Barty, Qiang Wang si Venus Williams.

WTA Birmingham: Elina Svitolina (favorita 4), eliminata in primul tur de Margarita Gasparyan (62 WTA)

Elina Svitolina 7 WTA), cap de serie numarul 4, a parasit turneul de la Birmingham inca din primul tur. Jucatoarea din Ucraina a fost invinsa in trei seturi de rusoaica Margarita Gasparyan 62 WTA), scor 6-3, 3-6, 6-4, dupa o ora si 55 de minute.

WTA Birmingham: Mihaela Buzarnescu, invinsa de Karolina Pliskova in primul tur

Mihaela Buzarnescu, locul 42 WTA, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-3, 6-4, de jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, beneficiara a unui wild card, in primul tur al turneului de categorie Premier de la Birmingham.

WTA Birmingham: Ashleigh Barty, in sferturi - A noua victorie consecutiva in circuit

Ashleigh Barty a reusit si a noua victorie consecutiva in circuitul WTA, australianca trecand in doua seturi, scor 6-3, 6-1, de Jennifer Brady. Succesul ii aduce calificarea in sferturile turneului de la Birmingham se disputa pe iarba, competitie pregatitoare pentru Wimbledon).

WTA Birmingham: Mihaela Buzarnescu si Heather Watson, eliminate in primul tur al probei de dublu

Mihaela Buzarnescu si Heather Watson au fost eliminate, marti, in prima runda a probei de dublu din cadrul turneului Premier de la Birmingham.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )