Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Bogota: Irina Bara si Gabriela Ruse s-au calificat in sferturi pe tabloul de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Bogota: Irina Bara si Gabriela Ruse s-au calificat in sferturi pe tabloul de dublu

Irina Bara si Gabriela Ruse s-au calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Bogota, dupa ce au trecut de Laura Pigossi Brazilia) si Renata Zarazua Mexic). Romancele au avut nevoie de o ora si sapte minute pentru a castiga cu 6-4, 6-4. continuă pe Hotnews

WTA Bogota: Irina Bara si Gabriela Ruse, invinse in sferturile probei de dublu

Perechea formata din Irina Bara si Gabriela Ruse a parasit competitia de la Bogota, dupa ce a pierdut in sferturi, scor 6-2, 7-5, in fata echipei Hayley Carter/Ena Shibahara SUA). Meciul a durat o ora.

WTA Bogota: Ana Bogdan a obtinut prima victorie dupa cinci luni (6-2, 6-7, 6-2 vs Chloe Paquet); Irina Bara, eliminata de Sara Errani

Ana Bogdan 124 WTA) a invins-o pe Chloe Paquet Franta, 217 WTA), cu scorul de 6-2, 7)6-7, 6-2 si s-a calificat in optimile competitiei de categorie International de la Bogota. Aceasta a fost prima victorie dupa cinci pentru jucatoarea in varsta de 26 de ani, perioada in care a pierdut opt confruntari. in alt meci, Irina Bara a fost invinsa de Sara Errani, scor 4-6, 6-2, 6-3.

WTA Bogota: Ana Bogdan si Sachia Vickery, in sferturile probei de dublu

Echipa formata din Ana Bogdan si Sachia Vickery Romania/SUA) s-a calificat in sferturile probei de dublu ale competitiei de la Bogota, dupa ce au invins, scor 6-3, 6-3, cuplul Anna Danilina/Yana Sizikova Kazakhstan/Rusia). Partida a durat o ora si doua minute.

WTA Bogota: Ana Bogdan, invinsa in trei seturi de Sara Sorribes Tormo

Ana Bogdan, locul 124 WTA, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-4, de spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 72 WTA si cap de serie numarul 7, in optimile de finala ale turneului de categorie WTA International de la Bogota.

WTA Bogota: Jelena Ostapenko, eliminata in primul tur de Kristie Ahn (205 WTA) - Letona a ratat doua mingi de meci

Jucatoarea letona de tenis Jelena Ostapenko, principala favorita, a fost invinsa surprinzator de Kristie Ahn SUA), cu 2-6, 7-6 5), 7-5, marti, in prima runda a turneului WTA de la Bogota Columbia), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari.

WTA Bogota: Ana Bogdan si Sachia Vickery, eliminate in sferturi

Ana Bogdan si Sachia Vickery SUA) au fost invinse in sferturile probei de dublu din cadrul competitiei de la Bogota, scor 6-1, 7-5, de perechea Monique Adamczak/Jessica Moore Australia). Partida a durat o ora si noua minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )