Libnet.ro
UNICEF

10:31

WTA Cincinnati: Ploaia a dat peste cap programul meciurilor - Halep vs Barty se va juca vineri, de la ora 18:00

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Ploaia a dat peste cap programul meciurilor - Halep vs Barty se va juca vineri, de la ora 18:00

Meciul dintre Simona Halep, locul I WTA si australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, programat, joi, dupa ora orasului Cincinnati, in optimile de finala ale WesternSouthern Open, a fost amanat pentru vineri, de la ora locala 11. 00, ora Romaniei), din cauza vremii nefavorabile. continuă pe Hotnews

Programul Simonei Halep dat peste cap la Cincinnati. Din nou doua meciuri in aceeasi zi

Din cauza ploii organizatorii turneului de la Cincinnati au reprogramat meciurile zilei de joi.

Simona Halep se califica in turul 3 la Cincinnati. Din nou doua meciuri in aceeasi zi

Simona Halep a revenit pe teren, joi, pentru continuarea meciului cu Ajla Tomljanovic la Cincinnati in turul 2, partida intrerupta de ploaie miercuri noapte la 4-6, 6-3, 4-3 pentru Halep.

VIDEO WTA Cincinnati: Serena Williams, victorie lejera cu Daria Gavrilova; Julia Goerges si Jelena Ostapenko, eliminate n primul tur

Dupa eliminarea rusinoasa de la San Jose in primul tur 1-6, 0-6 cu Johanna Konta), Serena Williams 27 WTA) a revenit in competitii cu o victorie categorica in fata Dariei Gavrilova 23 WTA). Americanca s-a impus cu 6-1, 6-2, obtinand calificarea in runda a doua a turneului de la Cincinnati. Julia Goerges favorita 10) si Jelena Ostapenko 11) au parasit inca din primul tur competitia de categorie Premier 5. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de luni de pe tabloul feminin de simplu de la Cincinnati.

VIDEO WTA Cincinnati: Sloane Stephens, Angelique Kerber si Caroline Garcia au parasit competitia n optimi

Seria eliminarilor-surpriza continua la turneul Premier 5 de la Cincinnati. Competitia din Ohio a ramas fara Sloane Stephens favorita 3), Angelique Kerber 4) si Caroline Garcia 6), cele trei jucatoare fiind invinse in faza optimilor. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate joi pe tabloul de simplu feminin de la Cincinnati.

WTA Cincinnati: Partida Simona Halep vs Ajla Tomljanovic, ntrerupta n setul decisiv din cauza ploii, se va relua joi

Partida Simonei Halep 1 WTA) cu Ajla Tomljanovic Australia, locul 58 WTA), din runda a doua a turneului de la Cincinnati, a fost intrerupta in setul decisiv, la scorul de 4-6, 6-3, 4-3 in favoarea liderului mondial, din cauza ploii. Confruntarea se va relua joi, nu inainte de ora 20:00 ora Romaniei).

VIDEO WTA Cincinnati: Serena Williams, nvinsa de Petra Kvitova n turul al doilea (Rezultatele zilei)

Aventura Serenei Williams 27 WTA) la turneul Premier 5 de la Cincinnati s-a incheiat dupa doar doua meciuri, americanca fiind invinsa in turul secund de Petra Kvitova 6 WTA), favorita numarul 8. A fost 6-3, 2-6, 6-3 pentru jucatoarea din Cehia, dupa doua ore de joc. Au mai parasit deja competitia din Ohio si Daria Kasatkina favorita 12), Naomi Osaka 17) sau Victoria Azarenka.

WTA Cincinnati: Simona Halep va juca n noaptea de miercuri spre joi, de la ora 02:00

Simona Halep 1 WTA), principala favorita, va debuta la turneul Premier 5 de la Cincinnati SUA) in noaptea de miercuri spre joi, direct in turul secund, acolo unde o va intalni pe australianca de origine croata Ajla Tomljanovic locul 58 WTA). Meciul este programat de la ora 02:00 ora Romaniei), fiind primul de pe terenul central in sesiunea de seara.

WTA Cincinnati: Ana Bogdan, eliminata n primul tur

Parcursul Anei Bogdan 78 WTA) la turneul Premier 5 de la Cincinnati s-a oprit in prima runda. Venita din calificari, Ana a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Makarova 49 WTA), scor 6-3, 6-2, dupa o ora de joc.

WTA Cincinnati: Ajla Tomljanovic, victorie n trei seturi cu Irina Begu - Australianca va fi adversara Simonei Halep n turul doi

Irina-Camelia Begu 55 WTA) a fost invinsa de Ajla Tomljanovic 58 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-3, in prima runda a turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Australianca de origine croata va juca in turul urmator cu Simona Halep 1 WTA), principala favorita a competitiei din Ohio.

WTA Cincinnati: Irina Begu si Monica Niculescu, eliminate n primul tur la dublu

Perechea Irina Begu/Monica Niculescu a parasit in primul tur proba de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 299 dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2767 seconds )