Libnet.ro
UNICEF

12:30

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Johanna Konta se va disputa in noaptea de vineri spre sambata

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Simona Halep vs Johanna Konta se va disputa in noaptea de vineri spre sambata

Pentru un loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep, favorita numarul doi, va avea o misiune dificila, urmand sa o infrunte pe britanica Johanna Konta, cap de serie numarul sapte. Partida se va desfasura pe Terenul Central si nu va incepe mai devreme de ora 02. 00 ora Romaniei). continuă pe Hotnews

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasija Sevastova se va disputa joi, de la ora 18.00

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, joi, de la ora 18. 00, pe letona Anastasija Sevastova, locul 16 WTA si cap de serie 15, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Meciul va avea loc pe Grandstand, fiind primul al zilei de pe aceasta arena. Confruntarea dintre cele doua jucatoare va fi transmisa in direct de Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Taylor Townsend (dupa ora 21:00)

Simona Halep cap de serie numarul doi) debuteaza marti in turneul WTA de la Cincinnati de categorie Premier), jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Taylor Townsend, din SUA, pozitia 134 WTA venita din calificari). Disputa va avea loc pe Grandstand, fiind meciul cu numarul trei al zilei de pe aceasta arena. Competitia americana este transmisa in direct de Digisport, iar meciul va fi Livescore pe HotNews. ro.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-4, 6-3/ Halep, in sferturi - Discursurile lui Darren Cahill

Fara sa fie intr-o zi prea buna, Simona Halep si-a pierdut busola in doua randuri, cate o situatie in fiecare set. A avut insa inca o data omul potrivit langa ea: Darren Cahill i-a readus Simonei picioarele si mintea pe teren, iar numarul doi WTA s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati, scor 6-4, 6-3, dupa o ora si 18 minute. Va urma un meci mai greu, cel putin la prima vedere, contra invingatoarei dintre Dominika Cibulkova 11 WTA si cap de serie numarul 11) si Johanna Konta 7 WTA si cap de serie numarul 7).

WTA Cincinnati: Simona Halep, in optimile competitiei dupa ce a trecut de Taylor Townsend (6-4, 6-1)

Inceputul de meci i-a dat batai de cap Simonei Halep: nu s-a deplasat prea bine, a avut un backhand anemic si a comis multe erori. Practic, disputa a inceput pentru jucatoarea noastra de la 4-2 pentru Taylor Townsend SUA, pozitia 134 WTA - venita din calificari). De la acel moment, Halep a mai cedat doar un singur game, castigand partida in doua seturi: 6-4, 6-1, dupa o ora si sase minute. Simona s-a calificat in optimile turneului Premier 5 de la Cincinnati, competitie unde se va duela pentru un loc in sferturi cu invingatoarea disputei dintre Anastasija Sevastova si Roberta Vinci.

LIVE Simona Halep contra Johanna Konta in sferturi la Cincinnati (2:00)

Aflata pentru al cincilea an consecutiv in sferturile turneului WTA Premier de la Cincinnati, Simona Halep va avea parte de un test dur contra britanicei Johanna Konta.

Asa am trait Halep contra Konta in sferturi la Cincinnati

Aflata pentru al cincilea an consecutiv in sferturile turneului WTA Premier de la Cincinnati, Simona Halep a avutparte de un test dur contra britanicei Johanna Konta.

Simona Halep, calificare muncita in sferturi la Cincinnati

In pofida victoriei cu 6-4, 6-3 obtinuta in fata Anastasiei Sevastova pentru un loc in sferturile de la Cincinnati, Simona Halep a avut parte de un meci mai greu decat il arata scorul. Meciul a fost live text aici.

Johanna Konta despre meciul cu Simona Halep: E ca si cum ai juca impotriva unui perete

Johanna Konta, locul 7 WTA, a declarat despre viitoarea ei adversara, Simona Halep, locul 2 WTA, din sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, ca trebuie sa accepte faptul ca romanca returneaza foarte multe mingi, informeaza News. ro. E ca si cum ai juca impotriva unui perete, a precizat Konta.

LIVE Text Simona Halep vs Taylor Townsend 6-4, 3-1

Simona Halep cap de serie numarul doi) debuteaza marti in turneul WTA de la Cincinnati de categorie Premier), jucatoarea noastra intalnind-o pe Taylor Townsend, din SUA, pozitia 134 WTA venita din calificari). Disputa are loc pe Grandstand, fiind meciul cu numarul trei al zilei de pe aceasta arena. Competitia americana este transmisa in direct de Digisport, iar meciul este LIVE Text pe HotNews. ro.

Johana Konta si-a facut planul pentru meciul cu Simona Halep. Va trebui sa accept asta!

Simona Halep o va intalni la noapte pe Johana Konta in sferturile turneului de la Cincinnati, o adversara in fata careia nu a castigat niciodata.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )