Libnet.ro
UNICEF

11:45

WTA Cincinnati: Simona Halep va juca in turul doi cu invingatoarea partidei Taylor Townsend vs Monica Puig

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Simona Halep va juca in turul doi cu invingatoarea partidei Taylor Townsend vs Monica Puig

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va juca direct in turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, urmand sa o intalneasca pe invingatoarea partidei dintre americanca Taylor Townsend locul 134 WTA) si Monica Puig Puerto Rico, locul 69 WTA), sportive venite din calificari. continuă pe Hotnews

WTA Cincinnati: Tabloul meciurilor - Simona Halep va juca direct in turul doi, cu o sportiva venita din calificari

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua direct in turul doi la turneul de la Cincinnati, urmand sa intalneasca o jucatoare venita din calificari. Turneul de la Cincinnati se va desfasura in perioada 14-20 august.

Halep la Cincinnati: Simona a aflat cu cine poate juca in primul meci. Poate da de o campioana olimpica

Simona Halep 2 WTA) are de aparat o semifinala la Western Southern Open, dupa ce in 2016 a pierdut in fata lui Kerber in careul de asi.

CALCULE Cum poate Simona Halep sa fie pe locul 1 WTA peste doar opt zile!

Simona Halep a fost eliminata in semifinale la Toronto, insa a performat mai bine decat Karolina Plsikova si a mai redus din ecart. Turneul viitor, cel de la Cincinnati, poate aduce rocada in clasamentul WTA.

Simona Halep - Caroline Garcia, in noaptea de vineri spre sambata, in sferturile Rogers Cup. Halep a trecut in optimi de Barbora Strycova

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-0, pe jucatoarea ceha Barbora Strycova, locul 26 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale Rogers Cup. Halep va juca, in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 4:00, cu sportiva franceza Caroline Garcia, locul 21 WTA, in sferturile de finala ale Rogers Cup, potrivit News. ro.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe doi - Elina Svitolina a urcat pe patru

Castigatoare a turneului de la Toronto, Elina Svitolina a urcat pe locul patru in ierahia WTA, cea mai buna performanta de pana acum a carierei. Simona Halep semifinalista in competitia canadiana) se mentine pe locul al doilea. Jucatoarea noastra a fost detronata de pe prima pozitie din Road to Singapore de aceeasi Svitolina. Romania are patru jucatoare in TOP 100 WTA.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Caroline Garcia 6-4, 6-2/ Halep, in semifinale la Toronto - Duel cu Elina Svitolina (de la ora 01.00)

Simona Halep 2 WTA), favorita numarul doi, a obtinut o victorie lejera in fata frantuzoaicei Caroline Garcia locul 21 WTA), scor 6-4, 6-2, asigurandu-si astfel calificarea in penultimul act al turneului de la Toronto. Pentru un loc in marea finala a competitiei, Halep se va lupta cu Elina Svitolina Ucraina, locul 5 WTA), cap de serie numarul cinci. Partida se va disputa in noaptea de sambata spre duminica, de la ora 01. 00 ora Romaniei), si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si Livescore pe Hotnews. ro. UPDATE: Caroline Wozniacki 6 WTA), cap de serie numarul 6, a invins-o pe Sloane Stephens 934 WTA), scor 6-2, 6-3, si s-a calificat in finala.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Toronto

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2. 389 dolari, dupa ce a.

Rogers Cup: Simona Halep vs Caroline Garcia 6-4, 6-2/ Halep, in semifinale la Toronto - Duel cu Elina Svitolina (de la ora 01.00)

Simona Halep 2 WTA), favorita numarul doi, a obtinut o victorie lejera in fata frantuzoaicei Caroline Garcia locul 21 WTA), scor 6-4, 6-2, asigurandu-si astfel un loc in penultimul act al turneului de la Toronto. Pentru un loc in marea finala a competitiei, Halep se va lupta cu Elina Svitolina Ucraina, locul 5 WTA), cap de serie numarul cinci. Partida se va disputa in noaptea de sambata spre duminica, de la ora 01. 00 ora Romaniei), si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si Livescore pe Hotnews. ro.

Simona Halep, calificata in sferturile turneului de la Toronto (WTA)

Numarul doi mondial, Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Toronto, dupa ce a castigat meciul cu Barbora Strycova Cehia), potrivit Agerpres. Halep s-a impus.

Simona Halep, invinsa categoric de Elina Svitolina, in semifinale la Toronto

ACTUALIZARE 11:51 Simona Halep: Acest meci din semifinale il voi uita foarte repede, a fost una din zilele mele proaste Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, dupa infrangerea din meciul cu Elina Svitolina din semifinalele turneului de la Toronto, ca trebuie sa uite foarte repede aceasta intalnire si a precizat ca fost una dintre zilele ei proaste, informeaza site-ul wtatennis. com. ----------- Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost invinsa de ucraineanca Elina Svitolina cu un scor categoric, 6-1, 6-1, noaptea trecuta, in semifinalele turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2. 389 dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )