Libnet.ro
UNICEF

22:45

WTA Dubai: Raluca Olaru si Darija Jurak, n sferturi la dublu - Au eliminat favoritele numarul doi

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Raluca Olaru si Darija Jurak, n sferturi la dublu - Au eliminat favoritele numarul doi

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia) s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. continuă pe Hotnews

WTA Dubai: Raluca Olaru si Darija Jurak s-au calificat n turul doi al probei de dublu

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia) s-a calificat, duminica, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la cu premii de aproape 3 milioane de euro.

WTA Dubai: Monica Niculescu, eliminata n primul tur la dublu

Perechea Monica Niculescu/Xyniun Han Romania/China) a fost eliminata, duminica, in primul tur al probei de dublu la turneul de la Dubai, cu premii de aproape 3 milioane de euro.

WTA Dubai: Mihaela Buzarnescu si Alicja Rosolska, nvinse n primul tur al probei de dublu

Echipa formata din Mihaela Buzarnescu si Alicja Rosolska Romania/Polonia) a parasit competitia de la Dubai inca din primul tur, dupa ce a fost invinsa de perechea Anna-Lena Groenefeld/Demi Schuurs Germania/Olanda, cap de serie numarul 8), scor 6-2, 6-4.

WTA Dubai: Naomi Osaka, nvinsa de Kristina Mladenovic (67 WTA) nca din turul secund

Inconstanta Kristina Mladenovic 67 WTA) a reusit o partida mare in fata liderului mondial, Naomi Osaka, in turul secund al turneului de la Dubai, si s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3.

WTA Dubai: Caroline Garcia, eliminata n turul doi de Jennifer Brady (117 WTA)

Dupa o victorie categorica in primul tur, Caroline Garcia 20 WTA), favorita numarul 14, a fost eliminata inca din runda a doua la turneul Premier 5 de la Dubai. Frantuzoaica a fost invinsa de Jennifer Brady 117 WTA), scor 6-4, 7-5.

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4.

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi (Rezultatele zilei)

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 22 de minute.

WTA Dubai: Karolina Pliskova, victorie n trei seturi cu Dominika Cibulkova (Programul optimilor)

Karolina Pliskova 5 WTA, cap de serie numarul 4) s-a calificat in optimile turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Dominika Cibulkova, scor 6-2, 3-6, 6-3.

WTA Dubai: Simona Halep vs Lesia Tsurenko se va disputa miercuri, n jurul orei 10:30

Organizatorii turneului Premier 5 de la Dubai au anuntat programul zilei de miercuri, disputa dintre Simona Halep si Lesia Tsurenko urmand sa aiba loc in jurul orei 10:30, ora Romaniei. Confruntarea va fi a doua a zilei de pe arena centrala. Partida va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Dubai: Simona Halep vs Eugenie Bouchard se va disputa marti, n jurul orei 12:00

Organizatorii turneului Premier 5 de la Dubai au anuntat programul zilei de marti, disputa dintre Simona Halep si Eugenie Bouchard urmand sa fie a treia de pe arena centrala se va disputa undeva dupa ora 12:00). Confruntarea va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )