Libnet.ro
UNICEF

12:15

WTA Eastbourne: Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor evolua marti

Hotnews Hotnews,
 WTA Eastbourne: Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor evolua marti

Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor juca marti in turul al doilea din cadrul turneului de categorie Premier de la Eastbourne pe iarba). Meciul dintre Simona Halep si Ying-Ying Duan va fi primul de pe terenul 1 si va incepe la ora 13. 00 ora Romaniei). continuă pe Hotnews

WTA Eastbourne: Simona Halep vs Ying-Ying Duan 1-2/ Partida a fost amanata pentru miercuri

Organizatorii turneului de categorie Premier de la Eastbourne au anuntat ca toate meciurile de marti vor fi reprogramate pentru miercuri, din cauza vremii nefavorabile. Partida dintre Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, si Ying-Ying Duan locul 64 WTA) a fost intrerupta in primul set, la scorul de 2-1 pentru jucatoarea din China.

WTA Eastbourne: Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea

Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 62 WTA, a invins-o, luni, cu 6-3, 6-2, pe sportiva ceha Katerina Siniakova, locul 39 WTA, calificandu-se in mansa a doua a turneului de categorie Premier de la Eastbourne pe iarba).

WTA Eastbourne: Sorana Crstea a intrat pe tabloul principal din postura de lucky loser

UPDATE Sorana Cirstea va evolua in cele din urma pe tabloul principal al turneului de categorie Premier de la Eastbourne, desi a fost invinsa in calificari. Cirstea pierduse duminica, in ultimul act al calificarilor, scor 7-6 3), 6-1 cu Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 115 WTA, insa romanca a primit un bilet de lucky loser din partea organizatorilor.

WTA Eastbourne: Monica Niculescu, in turul doi dupa ce a invins-o pe Mirjana Lucic-Baroni

Monica Niculescu locul 50 WTA) s-a calificat, duminica, in turul doi al turneului de la Eastbourne, dupa ce a invins-o in trei seturi pe croata Mirjana Lucic-Baroni 24 WTA), scor 6-4, 5-7, 7-5. In setul decisiv, la 5-4 pentru croata, Monica Niculescu a reusit sa salveze o minge de meci pe propriul serviciu.

Sorana Cirstea a ratat calificarea pe tabloul principal de la Eastbourne

Sorana Cirstea, locul 62 WTA si cap de serie numarul 4 in calificari, a ratat, duminica, accederea pe tabloul principal al turneului de categorie Premier de la Eastbourne.

Sorana Cirstea rateaza calificarea la Eastbourne

Jucatoarea Sorana Cirstea a fost invinsa, duminica, in ultimul tur al calificarilor pentru turneul WTA de la Eastbourne.

WTA Eastbourne: Petra Kvitova s-a retras din competitie - Monica Niculescu o va intalni in turul doi pe Tsvetana Pironkova

Jucatoarea ceha de tenis Petra Kvitova, locul 12 WTA si cap de serie numarul 13, s-a retras din cadrul turneului de la Eastbourne, competitie la care era acceptata direct in turul secund si urma sa o intalneasca pe Monica Niculescu, locul 51 WTA.

VICTORIE importanta pentru Monica Niculescu! Sportiva ajunge in turul doi la Eastbourne (WTA)! Pe cine va intalni

Romanca Monica Niculescu merge mai departe in turul doi la Eastbourne dupa ce a invins-o pe croata Mirjana Lucic-Baroni cu scorul de 6-4, 5-7, 7-5, duminica, in runda inaugurala a turneului.

Monica Niculescu a invins-o pe Mirjana Lucici-Baroni si va juca cu Petra Kvitova in turul doi la Eastbourne

Romanca Monica Niculescu, locul 50 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de la Eastbourne, dotat cu premii in valoare totala de 819. 000 de dolari, dupa ce a salvat o minge de meci in partida cu Mirjana Lucici-Baroni Croatia), pozitia 24 in ierarhia mondiala.

Sorana Cirstea trece de primul tur la Eastbourne. Johanna Konta, urmatoarea adversara!

Sorana Cirstea a pierdut in calificarile de la Eastbourne, dar a prins in extremis un loc pe tabloul principal din postura de pierzatoare norocoasa si a profitat din plin de sansa aparuta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )