Libnet.ro
UNICEF

14:15

WTA Hobart: Irina Begu, nvinsa n sferturi de Anna Karolina Schmiedlova

Hotnews Hotnews,
 WTA Hobart: Irina Begu, nvinsa n sferturi de Anna Karolina Schmiedlova

Irina Begu, locul 76 WTA, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 7-5, 7-5, de Anna Karolina Schmiedlova din Slovacia, locul 77 WTA, in sferturile de finala ale turneului de la Hobart. continuă pe Hotnews

WTA Hobart: Irina Begu, n sferturi - Revenire spectaculoasa de la scorul 4-6, 2-5

Irina Begu, locul 76 WTA, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de categorie WTA International de la Hobart.

WTA Hobart: Irina Begu s-a calificat n optimi/ Victorie n doua seturi cu Heather Watson

Irina Begu, locul 76 WTA, s-a calificat in optimile competitiei de la Hobart, dupa ce a invins-o pe Heather Watson 93 WTA), scor 6-1, 6-4. Partida a durat o ora si 26 de minute. in turul urmator, Begu se va intalni cu invingatoarea duelului dintre Shuai Zhang 40 WTA) si Anna Blinkova 96).

WTA Hobart: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, eliminate n sferturile probei de dublu

Cuplul format din Irina Begu si Mihaela Buzarnescu a fost eliminat in sferturile probei de dublu al competitiei de la Hobart. Romancele au fost invinse de perechea Anastasia Potapova/Dayana Yastremska, scor 6-4, 7-63). Meciul a durat o ora si 30 de minute.

WTA Hobart: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, n sferturile probei de dublu

Echipa formata din Irina Begu si Mihaela Buzarnescu s-a calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Hobart, dupa ce s-a impus, scor 1-6, 6-3, 10-8, in fata cuplului Kaitlyn Christian/Alexa Guarachi SUA/Chile). Meciul a durat o ora si patru minute.

Revenire fantastica pentru Irina Begu, care urca in sferturi la Hobart dupa un meci memorabil

Irina Begu este singura reprezentanta a Romaniei la turneul de la Hobart, unde Mihaela Buzarnescu a fost invinsa in primul tur.

Irina Begu, eliminata in sferturile turneului de la Hobart

Ultima reprezentanta a Romanie in turneul de la Hobart, Irina Begu, a parasit turneul joi, dupa ce a pierdut partida cu Anna Karolina Schmiedlova Slovacia), scor 7-5, 7-5, in sferturile de finala.

WTA Hobart: Mihaela Buzarnescu, nvinsa dupa un meci de mare lupta de Belinda Bencic

Mihaela Buzarnescu finalista in 2018) a parasit turneul WTA de la Hobart in runda inaugurala, jucatoarea noastra fiind invinsa dupa un meci de mare lupta de Belinda Bencic Elvetia, locul 55 WTA). Dupa doua ore si 37 de minute, elvetianca s-a impus in trei seturi, scor 4-6, 6-3, 7-5.

Irina Begu s-a calificat in sferturi la Hobart (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Hobart Australia), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, miercuri, dupa ce a dispus de rusoaica Ana.

Irina Begu, debut cu dreptul in noul sezon. Victorie in doua seturi la Hobart

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a obtinut prima sa victorie din 2019, 6-1, 6-4 cu britanica Heather Watson, luni, si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Hobart Australia), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari.

Irina Begu pierde un meci pe care l-a avut in mana

Jucatoarea Irina Begu a ratat, joi, calificarea intre primele opt jucatoare in turneul de la Hobart, Australia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3041 seconds )