Libnet.ro
UNICEF

01:06

WTA Hua Hin: Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat n sferturile probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Hua Hin: Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat n sferturile probei de dublu

Perechea Irina Camelia Begu/Monica Niculescu cap de serie numarul 2) s-a calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de categorie International de la Hua Hin Thailanda). continuă pe Hotnews

WTA Hua Hin: Irina Begu, calificare la pas n optimi - Romnca a cstigat 11 game-uri consecutive n meciul cu Evgeniya Rodina

Irina Camelia Begu 71 WTA) a avut nevoie de 59 de minute pentru a-si asigura calificarea in optimile turneului International de la Hua Hin Thailanda). Romanca a cedat doar doua game-uri in partida cu rusoaica Evgeniya Rodina 72 WTA), impunandu-se cu 6-2, 6-0.

VIDEO WTA Hua Hin: Monica Niculescu, n optimi - Victorie n doua seturi cu Su-Wei Hsieh (favorita 3)

Monica Niculescu 100 WTA) a obtinut calificarea in optimile turneului de categorie International de la Hua Hin Thailanda), dupa o victorie in doua seturi cu Su-Wei Hsieh Taiwan, 31 WTA), favorita numarul trei a competitiei, scor 6-4, 7-62). in actul al doilea, la scorul de 5-4 pentru Hsieh, romanca a salvat patru mingi de set.

WTA Hua Hin: Garbine Muguruza, n optimi - Victorie n doua seturi cu Sabine Lisicki (Rezultatele zilei)

Garbine Muguruza 15 WTA), principala favorita, a invins-o in doua seturi pe germanca Sabine Lisicki 199 WTA, beneficiara unui wild card), scor 6-3, 6-4, calificandu-se in optimile turneului de la Hua Hin Thailanda). Pentru spaniola urmeaza un duel cu o alta jucatoare din Germania, Mona Barthel 84 WTA).

WTA Hua Hin: Caroline Garcia (favorita 2), eliminata n primul tur de Jennifer Brady

Cap de serie numarul 2, Caroline Garcia 19 WTA) a parasit turneul de la Hua Hin Thailanda) inca din primul tur. Frantuzoaica a fost invinsa in doua seturi de americanca Jennifer Brady 117 WTA), venita din calificari, scor 6-4, 7-63).

Begu si Niculescu ajung in sferturi la Hua Hin

Perechea formata din Irina Begu si Monica Niculescu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu la Hua Hin, Thailanda.

Victorie clara pentru Irina Begu in primul tur al turneului de la Hua Hin

Irina Begu a debutat cu dreptul la turneul de la Hua Hin, din Thailanda, acolo unde a obtinut o victorie categorica.

Monica Niculescu, surpriza zile in primul tur de la Hua Hin

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu a produs, luni, surpriza turneului de la Hua Hin Thailanda), dupa ce a invins-o pe taiwaneza Su-Wei Hsieh, locul 31 mondial si favorita trei a competitiei.

Monica Niculescu, surpriza zilei in primul tur de la Hua Hin

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu a produs, luni, surpriza turneului de la Hua Hin Thailanda), dupa ce a invins-o pe taiwaneza Su-Wei Hsieh, locul 31 mondial si favorita trei a competitiei.

Victorie categorica pentru Irina Begu in primul tur la Hua Hin

Jucatoarea Irina Begu a obtinut, luni, cea mai concludenta victorie din acest an competitional.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )