Libnet.ro
UNICEF

07:15

WTA Insider: Simona Halep, dominatoare pe zgura incepand din 2014 - A adunat in total 11.094 puncte

Hotnews Hotnews,
 WTA Insider: Simona Halep, dominatoare pe zgura incepand din 2014 - A adunat in total 11.094 puncte

Simona Halep este vazuta de specialisti principala favorita la castigarea Roland Garros-ului din 2019, sportiva noastra dominand un clasament al tuturor turneelor disputate pe zgura incepand din 2014 incoace. Conform WTA Insider, Halep a adunat in aceasta perioada 11. 094 puncte fiind pe primul loc - este urmata de Maria Sharapova 6. 412 puncte). continuă pe Hotnews

Simona Halep pierde locul secund in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep a coborat un loc fata de saptamana trecuta si se afla pe pozitia a treia in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni. Cu o.

Simona Halep si restul lumii! Toate romancele din Top 1000 WTA au realizat la un loc aproape cat fostul lider mondial

Simona Halep a cazut azi un loc in clasamentul mondial WTA, ocupand pozitia a treia, dupa ce a fost depasita de Karolia Pliskova.

Clasamentul WTA: Simona Halep a coborat pe locul 3 - Romania are trei sportive in TOP 100

Castigatoare a turneului Premier 5 de la Roma, Karolina Pliskova a urcat pe locul doi in clasamentul WTA, depasind-o pe Simona Halep. Sportiva noastra se afla pe pozitia a treia si va fi cap de serie 3 la Roland Garros, Grand Slam care va debuta pe 26 mai, la Paris.

Simona Halep, dupa tragerea la sorti pentru Roland Garros: Sper sa castig cateva meciuri

Simona Halep, locul 3 WTA, cap de serie numarul 3 si detinatoarea trofeului, a declarat dupa tragerea la sorti a tabloului feminind e simplu ca spera sa castige cateva meciuri la editia din acest an.

Simona Halep, prima reactie dupa ce a aflat cu cine va debuta la Roland Garros

Simona Halep, nuarul 3 WTA, va incepe al doilea turneu de Grand Slam al anului din postura de campioana in exercitiu.

Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Ajla Tomljanovic, in primul tur; Sorana Cirstea, duel cu Petra Kvitova

Simona Halep 3 WTA si campioana en-titre) isi va incepe aventura la Roland Garros impotriva australiencei Ajla Tomljanovic, potrivit tragerii la sorti efectuate joi, la Paris. Sorana Cirstea va avea o adversara de calibru, urmand sa o intalneasca pe Petra Kvitova, favorita nr.

Simona Halep, interviu pentru The Telegraph: Am jucat bine in acest an, chiar daca nu am castigat turnee

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, intr-un interviu pentru The Telegraph, citat de news. ro, ca este la un nivel bun, cu toate ca inca nu a obtinut trofee in acest an.

Simona Halep: Mi s-au intamplat numai lucruri bune de cand am castigat la Paris. Joc cu incredere si cu placere, orice vine in plus este bonus

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, intr-un interviu pentru The Telegraph, ca de anul trecut, cand a castigat turneul de la Roland Garros, i s-au intamplat numai lucruri bune si acum considera ca este la un nivel bun, cu toate ca inca nu a obtinut trofee in acest an.

Roland Garros 2019. Simona Halep, vazuta drept favorita de o legenda a tenisului feminin

Chrie Evert o vede pe Simona Halep principala pretendenta la tronul de la Roland Garros. Campioana en-titre are un avantaj in fata tuturor candidatelor la castigarea trofeului. Desi a coborat pe locul 3 WTA.

Simona Halep, echipament de SENZATIE pentru Roland Garros! Ce spune romanca la plecarea spre Paris: Sper sa fiu o ALBINUTA care alearga bine si care joaca si bine! (FOTO)

Simona Halep locul 3 WTA) a plecat, marti, spre Paris, si a declarat, pe Aeroportul International Henri Coanda ca este apta pentru Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Ea a precizat ca la.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )