Libnet.ro
UNICEF

18:00

WTA Linz: Irina Bara si Sara Sorribes Tormo s-au calificat in semifinalele probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Linz: Irina Bara si Sara Sorribes Tormo s-au calificat in semifinalele probei de dublu

Perechea Irina BaraSara Sorribes Tormo RomaniaSpania), cap de serie numarul 3, s-a calificat, joi, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Linz, cu premii de 202. 250 de dolari. continuă pe Hotnews

WTA Linz: Irina Begu, eliminata in turul intai de o semifinalista de la Roland Garros

Irina-Camelia Begu, locul 76 WTA, a fost eliminata, miercuri, in primul tur al turneului de la Linz, competitie dotata cu premii totale in valoare de 202. 250 de dolari.

WTA Linz: Irina Begu s-a calificat in sferturile probei de dublu Laura Paar, eliminata in primul tur

Perechea formata din Irina Begu si Nadia Podoroska RomaniaArgentina) s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Linz. Tot luni, echipa Laura PaarJulia Wachaczyk RomaniaGermania) a parasit competitia.

WTA Linz: Irina Begu si Nadia Podoroska, invinse de principalele favorite in sferturile probei de dublu

Perechea Irina BeguNadia Podoroska RomaniaArgentina) a fost eliminata, joi, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Linz, cu premii totale de 202. 250 de dolari.

WTA Linz: Veronika Kudermetova, impecabila impotriva Barbarei Haas Mertens, Podoroska si Alexandrova merg mai departe (Rezultatele zilei)

Veronika Kudermetova 46 WTA) a facut un meci perfect, miercuri, in fata Barbarei Haas 148 WTA). Rusoaica s-a impus, scor 6-0, 6-0, dupa doar 54 de minute de joc si s-a calificat in optimile competitiei de la Linz. Mai departe merg si favorite precum Elise Mertens, Nadia Podoroska in optimi) si Ekaterina Alexandrova in sferturi).

WTA Linz: Sorana Cirstea, in turul doi dupa ce adversara sa a abandonat in primul set

Sorana Cirstea 87 WTA) s-a calificat, marti, in turul secund al competitiei WTA de la Linz, dupa ce Julia Grabher Austria, 225 WTA) a abandonat in momentul in care conducea cu 3-2 in primul set.

WTA Linz: Sorana Cirstea paraseste turneul in optimi

Tenismena romana Sorana Cirstea a fost eliminata in optimile de finala ale turneului WTA de la Linz,.

WTA Linz: Sorana Cirstea, invinsa in doua seturi de Oceane Dodin

Sorana Cirstea, locul 87 WTA, a fost eliminata, joi, in turul secund al turneului de la Linz, competitie dotata cu premii totale in valoare de 202. 250 de dolari.

WTA Linz: Dayana Yastremska, a treia favorita, a fost eliminata Minnen, Alexandrova, Sasnovich si Gracheva, in optimi (Rezultatele zilei)

Belgianca Greetje Minnen 110 WTA) a reusit surpriza zilei la Linz si a invins-o pe Dayana Yastremska, a treia favorita, in primul tur al competitiei, scor 6-4, 6-3. in optimi s-au mai calificat Ekaterina Alexandrova cap de serie nr. 4), Aliaksandra Sasnovich si Varvara Gracheva.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )