Libnet.ro
UNICEF

15:45

WTA Madrid: Irina Bara, in ultimul tur al calificarilor - Magdalena Rybarikova a abandonat dupa primul set

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Irina Bara, in ultimul tur al calificarilor - Magdalena Rybarikova a abandonat dupa primul set

Irina Maria Bara 178 WTA), beneficiara unui wild-card, a acces in ultimul tur al calificarilor din cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid. Romanca a castigat cu 7-5 primul set al intalnirii cu Magdalena Rybarikova 72 WTA), insa jucatoarea din Slovacia a abandonat inainte de startul actului secund. continuă pe Hotnews

WTA Rabat: Irina Bara, eliminata de Polona Hercog in primul tur

Ajunsa pe tabloul principal in calitate de lucky loser, Irina Bara 178 WTA) a fost invinsa de slovena Polona Hercog, scor 7-61), 6-4, in prima runda a turneului de la Rabat.

WTA Rabat: Irina Bara, pe tabloul principal in calitate de lucky loser

Irina Bara, locul 178 WTA, a acces pe tabloul principal al turneului de la Rabat de categorie WTA International ca lucky loser. Bara a beneficiat de retragerea jucatoarei croate Petra Martic, locul 36 WTA, care a acuzat o accidentare la glezna dreapta.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu o jucatoare venita din calificari in primul tur

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Madrid 4-11 mai, competitie de tip Premier Mandatory), iar Simona Halep cap de serie numarul trei) se va duela in turul intai cu o sportiva venita din calificari. in afara de Halep, Romania mai are alte trei jucatoare acceptate direct pe tabloul de simplu: Mihaela Buzarnescu, Irina Begu si Sorana Cirstea ultimele doua au primit wild-card). Se actualizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )