Libnet.ro
UNICEF

12:00

WTA Madrid: Johanna Konta, adversara Simonei Halep din turul secund (6-4, 6-1 vs Alison Riske)

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Johanna Konta, adversara Simonei Halep din turul secund (6-4, 6-1 vs Alison Riske)

Johanna Konta 47 WTA) a facut un meci foarte bun in primul tur al competitiei de la Madrid confirmand forma excelenta prin care trece a jucat finala la ultimul turneu, la Rabat), a invins-o pe Alison Riske 49 WTA), scor 6-4, 6-1 si se va duela cu Simona Halep in turul secund. continuă pe Hotnews

WTA Rabat: Johanna Konta si Maria Sakkari, finalistele competitiei

Britanica Johanna Konta, locul 47 mondial si favorita nr. 7, va disputa finala turneului WTA de la Rabat Maroc), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, unde o va infrunta pe grecoaica Maria Sakkari, locul 51 in ierarhia internationala si favorita nr.

Momente jenante la Madrid in timpul meciului Simonei Halep

In setul al doilea al meciului dintre Simona Halep si Margarita Gasparyan, organizatorii au dat cu bata in balta, cum se spune pe romaneste.

WTA Madrid: Aryna Sabalenka si Anett Kontaveit, eliminate in primul tur / Kvitova, Bertens, Azarenka, Kuznetsova si Barty merg mai departe (Rezultatele de sambata)

Aryna Sabalenka 10 WTA) si Anett Kontaveit 15 WTA), ambele favorite de pe partea de tablou a Simonei Halep, au fost eliminate in primul tur al turneului WTA de la Madrid. S-au calificat in turul secund jucatoare precum Petra Kvitova, Kiki Bertens, Ashleigh Barty, Svetlana Kuznetsova, Caroline Garcia sau Victoria Azarenka.

Simona Halep a zdrobit-o pe Gasparyan, in primul tur de la WTA Madrid! Regina Zgurii a mai cucerit turneul din capitala Spaniei, in 2016 si 2017

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, si-a inceput marsul triumfal in turneul de la Madrid - patronat de Ion Tiriac, trecand fara emotii de Margarita Gasparyan 65 WTA), scor 6-0 / 6-4.

WTA Rabat: Maria Sakkari a castigat primul titlu din cariera

Grecoaia Maria Sakkari 51 WTA) a castigat turneul de la Rabat primul din cariera), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, dupa ce a invins-o in finala pe Johanna Konta 47 WTA, favorita nr. 7), scor 2-6, 6-4, 6-1. Meciul a durat o ora si 57 de minute.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Margarita Gasparyan in primul tur / Partida are loc duminica, dupa ora 15:00

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, o va intalni pe rusoaica Margarita Gasparyan 65 WTA), venita din calificari, in primul tur al turneului Madrid Open, cu premii de 7. 128 de euro.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Margarita Gasparyan in primul tur / Partida are loc duminica, dupa ora 15:30

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, o va intalni pe rusoaica Margarita Gasparyan 65 WTA), venita din calificari, in primul tur al turneului Madrid Open, cu premii de 7. 128 de euro.

Simona Halep, gata de startul WTA Madrid: Este un turneu special pentru mine pentru ca sunt multi romani la Madrid

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, se pregateste de prima aparitie din acest an pe zgura de la Madrid, turneul patronat de Ion Tiriac, pe care l-a mai castigat in 2016 si 2017.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu o jucatoare venita din calificari in primul tur

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Madrid 4-11 mai, competitie de tip Premier Mandatory), iar Simona Halep cap de serie numarul trei) se va duela in turul intai cu o sportiva venita din calificari. in afara de Halep, Romania mai are alte trei jucatoare acceptate direct pe tabloul de simplu: Mihaela Buzarnescu, Irina Begu si Sorana Cirstea ultimele doua au primit wild-card). Se actualizeaza.

WTA Madrid: Mihaela Buzarnescu, in turul secund dupa cel mai bun meci al sau din acest sezon (6-3, 6-2 vs Ajla Tomljanovic)

Mihaela Buzarnescu 29 WTA) a facut un meci perfect in fata Ajlei Tomljanovic 43 WTA, Australia), s-a impus cu 6-3, 6-2, dupa o ora si 13 minute de joc si s-a calificat in turul secund al competitiei de la Madrid.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )