Libnet.ro
UNICEF

16:30

WTA Madrid: Sorana Cirstea, invinsa in trei seturi de Caroline Garcia

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Sorana Cirstea, invinsa in trei seturi de Caroline Garcia

Sorana Cirstea a fost eliminata in turul secund al turneului de la Madrid. Dupa ce a eliminat-o pe Madison Keys 14 WTA), romanca a jucat foarte bine timp de doua seturi in fata lui Caroline Garcia 22 WTA), insa frantuzoaica s-a impus cu 6-4, 3-6, 6-1 si s-a calificat in optimi. continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Sorana Cirstea, victorie entuziasmanta in fata lui Madison Keys

Sorana Cirstea 93 WTA) s-a calificat in turul secund al turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut de Madison Keys, favorita nr. 13, scor 3-6, 6-4, 6-1. Cele trei seturi au durat o ora si 45 de minute.

WTA Madrid: Mihaela Buzarnescu, invinsa in turul doi de Anastasija Sevastova - Doua break-uri au facut diferenta

Mihaela Buzarnescu a platit tribut erorilor facute pe propriul serviciu, jucatoarea noastra fiind invinsa de Anastasija Sevastova in turul doi al turneului Premier Mandatory de la Madrid. Doua break-uri au facut diferenta, letona impunandu-se si obtinand calificarea in optimi 6-3, 6-4).

WTA Madrid: Irina Begu, invinsa in primul tur de Yulia Putintseva

Irina Begu a parasit turneul de la Madrid inca din primul tur, dupa ce a fost invinsa de Yulia Putintseva 41 WTA), scor 6-4, 6-3, dupa o ora si 35 de minute de joc.

Sorana Cirstea, eliminata din turneul de la Madrid. Romanca a pierdut la mare lupta meciul cu Caroline Garcia

Ajunsa pe tabloul principal de la Madrid dupa ce a beneficiat de un wild card, Sorana Cirstea a fost eliminata in turul doi dupa un meci de trei seturi.

Sorana Cirstea o imblanzeste pe Madison Keys. Romanca face surpriza la Madrid, o elimina pe jucatoarea de pe locul 14 WTA

Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 93 WTA, s-a calificat, duminica, in turul doi al turneului de la Madrid, trecand in runda inaugurala de favorita numarul 13, Madison Keys.

Sorana Cirstea o imblanzeste pe Madison Keys. Romanca detoneaza bomba la Madrid, o elimina pe jucatoarea de pe locul 14 WTA

Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 93 WTA, s-a calificat, duminica, in turul doi al turneului de la Madrid, trecand in runda inaugurala de favorita numarul 13, Madison Keys.

Sorana Cirstea produce surpriza la Madrid

Beneficiara a unui wild card din partea organizatorilor, Sorana Cirstea a eliminat o favorita in primul tur la Madrid, turneu de categorie WTA Premier Mandatory.

WTA Madrid: Programul de luni al jucatoarelor noastre - Simona Halep: Ma hranesc din sprijinul fanilor

Calificate in turul doi al tabloului de simplu de la Madrid, Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua marti. Pana atunci, Halep va juca luni la dublu alaturi de Irina Begu. De la ora 13:00, Mihaela Buzarnescu va da piept cu Anastasija Sevastova. Intra in material pentru a vedea programul complet de pe 6 mai al jucatoarelor noastre.

Sorana Cirstea, despre semifinala de FedCup: M-am uitat la meciuri, am fost alaturi de fete

Sorana Cirstea a obtinut o victorie mare in turul intai de la Madrid Premier Mandatory), jucatoarea noastra trecand de Madison Keys. La microfonul Digisport, sportiva a vorbit si despre semifinala cu Franta din FedCup: M-am uitat la meciuri, am fost alaturi de fete, chiar daca nu am fost acolo.

ATP Madrid: Radu Albot i-a cedat in trei seturi lui Fernando Verdasco

Tenismanul moldovean Radu Albot, numarul 44 mondial, nu a reusit sa se califice in saisprezecimile de finala ale turneului ATP de la Madrid. El i-a cedat in trei seturi spaniolului Fernando Verdasco, locul 38 mondial, transmite IPN.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )