Libnet.ro
UNICEF

11:15

WTA: Maria Sharapova a abandonat de la Acapulco, din cauza unor probleme la stomac

Hotnews Hotnews,
 WTA: Maria Sharapova a abandonat de la Acapulco, din cauza unor probleme la stomac

Maria Sharapova, cap de serie numarul unu, s-a retras de la turneul WTA de la Acapulco Mexic) inainte de disputarea meciului din semifinale cu Caroline Garcia, din cauza unui virus stomacal, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

WTA: Maria Sharapova, abandon in turneul de la Acapulco din cauza unor probleme la stomac

Maria Sharapova, cap de serie numarul unu, s-a retras de la turneul WTA de la Acapulco Mexic) inainte de disputarea meciului din semifinale cu Caroline Garcia, din cauza unui virus stomacal, informeaza Reuters.

Cluj: 2 elevi au fost exmatriculati si alti 200 sanctionati din cauza unor postari pe Facebook

Zeci de elevi de la Liceul Teoretic Gheorghe Sincai din Cluj au fost sanctionati dupa ce au postat fotografii si mesajele pornografice despre profesorii lor pe un grup privat de Facebook, scrie Stiri de Cluj.

VIDEO: Un rau din Columbia este transformat in curcubeu lichid din cauza unor alge

Raul columbian Cano Cristales este considerat de multi ca fiind cel mai frumos din lume. Numit deseori curcubeul lichid, cursul spectaculos al apei este transformat intr-un caleidoscop plin de culoare datorita unor plante de apa dulce, macarenia clavigera, foarte raspandite in Sierra de la Macarena, un lant muntos aflat la sud de Bogota, potrivit Mediafax. ro.

Maria Sharapova in semifinale la Acapulco. Elena Bogdan o urmeaza in proba de dublu

Jucatoarea Maria Sharapova, principala favorita la castigarea turneului de la Acapulco, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari, a trecut nu fara emotii, in sferturi, de Magdalena Rybarikova din Slovacia.

Maria Sharapova invinsa de un adversar nevazut la Acapulco

Principala favorita la castigarea turneului mexican de la Acapulco, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari, Maria Sharapova a fost fortata sa se retraga neasteptat inaintea meciului din semifinale.

Wall Street inchide in scadere din cauza cifrelor slabe ale economiei americane

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri in scadere din cauza cifrelor slabe inregistrare de economia Statelor Unite, dar a ramas totusi aproape de nivelurile sale istorice: Dow Jones a pierdut 0,45%, iar Nasdaq 0,49%. Conform cifrelor finale, indicele Dow Jones Industrial Average a scazut cu 81,72 puncte pana la 18. 132,70 puncte, iar Nasdaq, coplesit de declinul actiunilor pe tehnologie, a scazut cu 24,36 puncte pana la 4. 953,53 puncte.

Blocaj in ANRP. Zeci de milioane de euro pierdute din cauza executorilor judecatoresti care au colaborat cu rechinii imobiliari

Asociatia Nationala pentru Restituirea Proprietatii nu pot sa le dea inapoi proprietatile celor care au ramas fara case pe vremea comunistilor, din cauza falsilor proprietari care au incasat zeci de.

Numeroase curse aeriene, anulate in Mexic, din cauza eruptiilor vulcanice

Numeroase curse aeriene au fost anulate in Mexic din cauza cenusei degajate de doua zile de Vulcanul Popocatepetl, relateaza Associated Press, conform Mediafax.

Ce a patit o tanara din cauza unui fir de par crescut in piele

Din cauza unui fir de par, o tanara a ajuns in stare grava la spital, cu o infectie de dimensiunea unui mingi de baseball, scrie revista Cosmopolitan.

OMS avertizeaza ca peste 1,1 miliarde de tineri din intreaga lume risca sa aiba probleme auditive din cauza dispozitivelor electronice

Organizatia Mondiala a SanatatiiOMS) atrage atentia ca peste 1,1 miliarde de tineri din intreaga lume risca sa aiba probleme auditive din cauza folosirii in mod repetat a dispozitivelor electronice sau a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )