Libnet.ro
UNICEF

18:45

WTA Miami: Cori Gauff a castigat primul meci la un turneu WTA la varsta de 15 ani

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Cori Gauff a castigat primul meci la un turneu WTA la varsta de 15 ani

Sportiva americana Cori Gauff a obtinut, la 15 ani si o saptamana, prima victorie la un turneu WTA, joi, la Miami. continuă pe Hotnews

Handbal (f): Franta - Romania 28-18, in primul meci din cadrul turneului amical Golden League

Nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa joi, la Clermont Ferrand, de campioana europeana si mondiala en-titre, Franta, cu scorul de 28-18 15-8), in primul meci din cadrul Golden League.

Radu Albot a inceput cu o victorie turneul ATP de la Miami

SummaryChisinau IPN)Tenismenul moldovean Radu Albot a castigat primul meci din calificarile pentru turneul ATP de la Miami. El a dispus in doua seturi de italianul Gianluigi Quinzi, locul 144 mondial, scor 7-6, 6-0, transmite IPN.

WTA Miami: Monica Niculescu o va intalni pe Tamara Zidansek in primul tur

Monica Niculescu locul 138 WTA), venita din calificari, si-a aflat adversara din prima runda a turneului Premier Mandatory de la Miami. Jucatoarea din Romania va evolua cu slovena Tamara Zidansek locul 66 WTA).

WTA Miami: Sorana Cirstea si Ana Bogdan, eliminate in primul tur al calificarilor

Sorana Cirstea 103 WTA) si Ana Bogdan 107 WTA) au fost eliminate inca din prima runda a calificarilor din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

WTA Miami: Simona Halep, echipa cu Julia Goerges in proba de dublu / Meciurile jucatoarelor noastre din primul tur

Simona Halep va participa alaturi de Julia Goerges in proba de dublu a turneului de la Miami. in primul tur, cele doua se vor confrunta cu echipa cap de serie numarul 2, Timea Babos/Kristina Mladenovic Ungaria/Franta).

VIDEO WTA Miami: Naomi Osaka, debut cu victorie - Yanina Wickmayer i-a pus probleme liderului mondial in setul al doilea

Naomi Osaka 1 WTA) a avut parte de un debut destul de dificil la turneul Premier Mandatory de la Miami, invingand-o in trei seturi pe belgianca Yanina Wickmayer 141 WTA), venita din calificari. Desfasurarea scorului a fost una ciudata. Nipona nu i-a lasat nicio sansa adversarei in primul set 6-0), insa Wickmayer s-a eliberat de presiune in actul secund si s-a impus la tie-break 7-3). in decisiv, belgianca n-a mai avut insa resursele necesare, liderul mondial a cedat un singur game si obtinut calificarea in turul al treilea, scor 6-0, 6-73), 6-1.

WTA Miami: Monica Niculescu, calificare pe tabloul principal

Monica Niculescu 138 WTA) a reusit, miercuri, sa se califice pe tabloul principal al turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-2, 6-4, de Kateryna Kozlova 101 WTA/Ucraina).

VIDEO WTA Miami: Bianca Andreescu a ajuns la 30 de victorii in acest sezon (6-3, 6-3 cu Sofia Kenin) - Posibil duel cu Angelique Kerber in turul trei

Bianca Andreescu 24 WTA) este de neoprit si la Miami, acolo unde a invins-o in turul al doilea pe Sofia Kenin 34 WTA), cap de serie 32, scor 6-3, 6-3, luandu-si astfel revansa in fata americancei. Kenin este ultima jucatoare care a invins-o pe Andreescu in acest sezon, in semifinale la Acapulco.

WTA Miami: Partida Simona Halep vs Taylor Townsend se va juca in noaptea de vineri spre sambata, dupa ora 00:30

Simona Halep 3 WTA), cap de serie numarul 2, va debuta la turneul Premier Mandatory de la Miami in noaptea de vineri spre sambata, urmand sa o intalneasca in turul al doilea pe americanca Taylor Townsend 96 WTA), venita din calificari. Meciul se va desfasura pe Terenul 1 si nu va incepe mai devreme de ora 00:30 ora Romaniei).

WTA Miami: Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Alize Cornet in turul doi

Jucatoarea franceza Alize Cornet, numarul 53 WTA, s-a calificat, joi, in turul doi al turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Mihaela Buzarnescu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )