Libnet.ro
UNICEF

12:30

WTA Miami: Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal

Monica Niculescu si-a respectat statutul de cap de serie numarul unu in calificari, jucatoarea noastra reusind sa se califice pe tabloul principal al turneului WTA de la Miami. Victoria de marti cu Yanina Wickmayer Belgia, 109 WTA) i-a asigurat Monicai prezenta printre cele mai bune jucatoare care vor lua parte la turneul Premier Mandatory. continuă pe Hotnews

WTA Miami: Monica Niculescu, la o victorie distanta de tabloul principal al competitiei

Monica Niculescu 70 WTA si cap de serie numarul 1) s-a calificat, luni, in ultimul tur al calificarilor contand pentru turneul de la Miami, competitie de categorie Premier Mandatory.

Niculescu s-a calificat pe tabloul principal la Miami Open

Jucatoarea Monica Niculescu a obtinut, marti, calificarea pe tabloul principal la turneul WTA Premier Mandatory de la Miami.

Niculescu, formidabila: Monica e pe tabloul principal de la Miami, dupa ce a spulberat o fosta jucatore de locul 12

Pentru a doua competitie la rand, Monica Niculescu 70 WTA) a reusit sa treaca de calificari si sa ajunga in turul I. Astfel, Romania va avea cinci reprezentante la Miami: Halep, Carstea, Begu, Buzarnescu si Niculescu.

WTA Miami: Mihaela Buzarnescu debuteaza marti la competitia americana

Turneul de la Miami aduce in scena un numar mare de romance, Mihaela Buzarnescu fiind prima care intra in competitie. Aflata pe locul 39 WTA, jucatoarea noastra o va intalni in primul tur pe Kirsten Flipkens Belgia, locul 71 WTA). Partida se va disputa marti si ar putea incepe dupa ora 22:00 ora Romaniei).

WTA Miami: Simona Halep, duel cu Veronica Cepede Royg sau cu o jucatoare din calificari in turul al doilea

Simona Halep, locul I WTA, este acceptata direct in turul al doilea la turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami, faza in care va evolua cu Veronica Cepede Royg din Paraguay, locul 78 WTA sau cu o jucatoare din calificari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2588 seconds )