Libnet.ro
UNICEF

13:45

WTA Moscova: Kiki Bertens, eliminata in sferturi de Kristina Mladenovic

Hotnews Hotnews,
 WTA Moscova: Kiki Bertens, eliminata in sferturi de Kristina Mladenovic

Turneul WTA de la Moscova a ramas si fara a doua favorita, Kiki Bertens 8 WTA) fiind invinsa in sferturi de Kristina Mladenovic 45 WTA). Frantuzoaica s-a impus cu 6-4, 2-6, 6-1, dupa doua ore si noua minute de joc. continuă pe Hotnews

WTA Moscova: Raluca Olaru si Nadiya Kichenok, eliminate in sferturile probei de dublu

Perechea romano-ucraineana Raluca OlaruNadiya Kichenok a fost invinsa de cuplul Timea Babos Ungaria) si Kristina Mladenovic Franta) cu 6-3, 7-6 8), miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Moscova WTA), dotat cu premii totale de 1. 000 dolari.

WTA Moscova: Elina Svitolina (principala favorita), eliminata in turul al doilea

Acceptata direct in turul al doilea la Moscova, Elina Svitolina 4 WTA, cap de serie numarul 1) a parasit turneul dupa primul meci jucat. Ucraineanca a cedat in fata rusoaicei Veronika Kudermetova 42 WTA), scor 2-6, 6-1, 5-7, dupa doua ore de joc.

WTA Luxemburg: Cori Gauff, eliminata de Anna Blinkova in primul tur (Rezultatele zilei)

Cori Gauff 15 ani, 71 WTA), marea speranta a tenisului feminin american, a fost eliminata miercuri in primul tur al turneului WTA de la Luxemburg, dupa ce a cedat in doua seturi, 6-4, 6-0, in fata rusoaicei Anna Blinkova 66 WTA, cap de serie nr.

WTA Luxemburg: Sorana Cirstea, eliminata in optimi de Julia Goerges, dupa ce a condus cu 1-0 la seturi

Sorana Cirstea 76 WTA) s-a oprit in optimile turneului de la Luxemburg, desi a avut 1-0 la seturi in fata Juliei Goerges 26 WTA), favorita numarul 2 si detinatoarea trofeului. Jucatoarea din Germania a reusit sa intoarca soarta meciului si s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-4, dupa doua ore si 11 minute de joc.

WTA Luxemburg: Monica Niculescu, eliminata in optimi de Margarita Gasparyan

Campioana in 2016, Monica Niculescu 111 WTA) a parasit turneul de la Luxemburg in optimi, dupa o infrangere in doua seturi 6-2, 7-5) cu Margarita Gasparyan 81 WTA). Jucatoarea noastra nu a putut fi la un nivel prea ridicat, o accidentare la piciorul stang dandu-i batai de cap.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )