Libnet.ro
UNICEF

19:15

WTA: Naomi Osaka, jucatoarea lunii august; Simona Halep, locul doi

Hotnews Hotnews,
 WTA: Naomi Osaka, jucatoarea lunii august; Simona Halep, locul doi

Japoneza Naomi Osaka, numarul sapte mondial si castigatoare a turneului US Open, a fost aleasa jucatoarea lunii august, a anuntat WTA, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Simona Halep, candidata la titlul de jucatoarea lunii august n circuitul WTA

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, campioana luna trecuta la Montreal si finalista la Cincinnati, este candidata la titlul de cea mai buna jucatoare a lunii august in circuitul profesionist.

Lovitura pentru Simona Halep! Naomi Osaka a fost desemnata jucatoarea lunii in locul sau

Naomi Osaka 20 de ani) a fost desemnata jucatoarea lunii august, conform WTA. Celelalte doua candidate la titlul de jucatoarea lunii august au fost Simona Halep si Serena Williams. Noua senzatie din tenis,.

Halep, prea mica pentru Adidas: Firma germana a ingropat-o in bani pe Naomi Osaka. Explicatia deciziei

Simona Halep a cerut doua milioane de dolari pe an pentru a-si prelungi contractul cu Adidas la inceputul anului 2018. Nemtii n-au fost insa interesati. in schimb, tocmai i-au oferit campioanei de la US Open un contract urias.

WTA: Simona Halep, a doua jucatoare a lunii august. Cine a cucerit trofeul

Simona Halep a castigat luna trecuta turneul de la Montreal si a ajuns in finala la Cincinnati. Totusi, ea a pierdut din primul tur la US Open.

Ce i-a spus la ureche Serena lui Naomi Osaka dupa finala de la US Open

Vizibil emotionata dupa castigarea primului ei titlu de Mare Slem dupa o finala contra Serenei Williams, jucatoarea japoneza Naomi Osaka a primit cateva vorbe spuse in soapta din partea multiplei campioane americane.

Capitolul la care Naomi Osaka i-a luat prim planul Simonei Halep

Japoneza Naomi Osaka, noua campioana de la US Open, s-a trezit cu o oferta uriasa pe masa din partea sponsorului tehnic Adidas.

FOTO Simona Halep, in vacanta.Unde se relaxeaza liderul mondial WTA

Pana la turneele asiatice, Simona Halep isi incarca bateriile. Ea a postat pe Twitter o imagine si i-a rugat pe doi jucatori croati sa identifice locul.

Naomi Osaka a devenit ambasador Nissan: campioana de la US Open a semnat un contract de sponsorizare pe 3 ani

Naomi Osaka, prima jucatoare de tenis din Japonia care a reusit sa castige un turneu de Grand Slam US Open), a devenit ambasador al brandului Nissan, dupa ce a semnat un contract de sponsorizare pe urmatorii 3 ani.

inca o lovitura financiara pe care o da Naomi Osaka. Castigatoarea de la US Open este asaltata de sponsori

La 20 de ani, japoneza Naomi Osaka a reusit sa castige primul ei Grand Slam din cariera, triumfand la US Open, dupa o finala castigata in fata americancei Serena Williams.

Naomi Osaka, mesaj infiorator: OK. E timpul ca eu sa parasesc aceasta planeta. Rusinea a atins un nivel critic

Naomi Osaka, japoneza care a castigat ultimul Grand Slam al anului, cel de la US Open, a starnit rumoare printr-un mesaj postat pe o retea sociala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )