Libnet.ro
UNICEF

08:45

WTA New Haven: Irina Begu, nvinsa de Daria Gavrilova n primul tur

Hotnews Hotnews,
 WTA New Haven: Irina Begu, nvinsa de Daria Gavrilova n primul tur

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa, duminica, in prima runda a turneului WTA de la New Haven Connecticut), dotat cu premii totale de 799. 000 de dolari, in timp ce Ana Bogdan a reusit sa acceada pe tabloul principal de simplu. continuă pe Hotnews

WTA New Haven: Ana Bogdan, n ultimul tur al calificarilor

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a ajuns in runda finala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la New Haven Connecticut), dotat cu premii totale de 799. 000 de dolari, dupa ce a trecut de rusoaica Ana Blinkova, sambata, cu 6-3, 6-0.

New Haven: Halep va ntlni o jucatoare din calificari n turul doi; Begu va juca mpotriva lui Ashleigh Barty n primul tur/ Ana Bogdan n turul doi al calificarilor

Liderul WTA Simona Halep va intalni o jucatoare venita din calificari, in turul doi al turneului de la New Haven, conform tragerii la sorti care a avut loc vineri, potrivit news. ro.

Ana Bogdan, in ultimul tur al calificarilor la New Haven (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a ajuns in runda finala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la New Haven Connecticut), dotat cu premii totale de 799. 000 de dolari, dupa ce.

Ana Bogdan, pe tabloul principal la New Haven

Jucatoarea Ana Bogdan, locul 78 WTA, s-a calificat pe tabloul principal al turneului de categorie Premier de la New Haven.

Simona Halep s-a retras de la New Haven din ratiuni medicale

Asa cum era de asteptat Simona Halep a anuntat, luni, ca nu va evolua in turneul de la New Haven, in ultima saptamana dinaintea US Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )