Libnet.ro
UNICEF

08:45

WTA Ostrava: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi al probei de dublu, dupa ce a trecut de Raluca Olaru

Hotnews Hotnews,
 WTA Ostrava: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi al probei de dublu, dupa ce a trecut de Raluca Olaru

Perechea Monica NiculescuNadiya Kichenok RomaniaUcraina) a invins, marti, cu scorul de 7-5, 3)6-7, 10-5, cuplul Raluca OlaruAnna-Lena Friedsam RomaniaGermania), in turul I al turneului de categorie Premier de la Ostrava. continuă pe Hotnews

WTA Ostrava: Monica Niculescu avanseaza pe tabloul de dublu

Perechea Monica Niculescu Romania)Nadia Kicenok Ucraina) s-a calificat, marti seara, in sferturil.

VIDEO WTA: Simona Halep si Monica Niculescu au reusit lovitura lunii septembrie in proba de dublu

Simona Halep si Monica Niculescu sunt castigatoarele premiului pentru lovitura lunii septembrie la un meci de dublu, conform WTA.

WTA Ostrava: Anett Kontaveit, Maria Sakkari, Barbora Krejcikova si Sara Sorribes Tormo s-au calificat in turul al doilea

Anett Kontaveit, Maria Sakkari, Barbora Krejcikova si Sara Sorribes Tormo sunt primele jucatoare care s-au calificat in turul secund al turneului WTA de la Ostrava, in urma rezultatelor inregistrate luni.

WTA Ostrava: Cori Gauff s-a calificat in optimi Elena Rybakina a fost eliminata (Rezultatele zilei)

Cori Gauff 55 WTA) a invins-o, marti, pe Katerina Siniakova, in primul tur al competitiei de la Ostrava. in optimi s-au mai calificat jucatoare precum Ons Jabeur, Karolina Muchova, Darya Kasakina, Jennifer Brady si Veronika Kudermetova, in timp ce Elena Rybakina a sasea favorita) a fost eliminata.

WTA Ostrava: Irina Begu, aproape de tabloul principal Urmeaza duelul cu Cori Gauff

Irina Begu 76 WTA si cap de serie 11) s-a calificat, sambata, in ultimul tur al calificarilor la turneul WTA de la Ostrava.

ATP Koln 2: Marin Cilic si Kyle Edmund au fost eliminati Mannarino, Gerasimov, Simon, Kecmanovic si Nishioka, in turul doi

Adrian Mannarino, Egor Gerasimov, Gilles Simon, Miomir Kecmanovic si Yoshihito Nishioka sunt jucatorii care au obtinut, luni, calificarea in turul secund al celui de-al doilea turneu disputat la Koln. Marin Cilic 40 ATP, al noualea favorit) si Kyle Edmund 47 ATP) sunt cele mai importante nume care au parasit competitia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )