Libnet.ro
UNICEF

06:30

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n sferturi

Hotnews Hotnews,
 WTA Praga: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n sferturi

Mihaela Buzarnescu, locul 37 WTA si cap de serie numarul 7, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Praga, cu premii de totale de 250. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n optimi

Mihaela Buzarnescu a avut un start lansat de meci impotriva sportivei Beatriz Haddad Maia 63 WTA), favorita numarul sapte de la Praga castigand setul intai cu 6-1. Jucatoarea noastra a avut o usoara pierde de viteza in al doilea a fost condusa cu 3-1), dar a avut puterea sa revina a avut in forehandul in cross o arma de nadejde) si s-a impus cu 7-5, fructificand chiar prima minge de meci. Victoria i-a adus Mihaelei calificarea in optimile turneului WTA de la Praga de categorie International).

WTA Praga: Elena-Gabriela Ruse, nvinsa n optimi de Shuai Zhang

Elena-Gabriela Ruse locul 220 WTA), venita din calificari, s-a oprit in optimile de finala ale turneului International de la Praga, dupa ce a fost invinsa de chinezoaica Shuai Zhang locul 31 WTA), cap de serie numarul 6, scor 6-4, 6-4.

WTA Praga: Karolina Pliskova, forfait pentru turneul din Cehia; Romnia are doua reprezentante pe tabloul principal

Invingatoare la Sttutgart, Karolina Pliskova 6 WTA) a anuntat ca nu va participa la turneul International de la Praga, din cauza unor dureri in zona inghinala. Jucatoarea ceha a avut un program foarte incarcat in ultimele saptamani, jucand sapte meciuri in noua zile. Pe tabloul principal al competitiei din Cehia se gasesc si doua jucatoare din Romania: Mihaela Buzarnescu si Elena-Gabriela Ruse.

Buzarnescu, victorie spectaculoasa la Praga: Mihaela merge in optimi si si-a aflat deja numele adversarei

Simona Halep 1 WTA) are cateva zile libere intre turneul de la Stuttgart si cel de la Madrid 7-13 mai), insa celelalte romance din Top 100 mondial continua sa joace in aceasta perioada.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )