Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Rabat: Ana Bogdan si Isabella Shinikova, in semifinale la dublu - Au eliminat perechea Andreea Mitu / Timea Bacsinszky

Hotnews Hotnews,
 WTA Rabat: Ana Bogdan si Isabella Shinikova, in semifinale la dublu - Au eliminat perechea Andreea Mitu / Timea Bacsinszky

Perechea Ana Bogdan/Isabella Shinikova Romania/Bulgaria) a acces, marti, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Rabat, cu premii de 250. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

WTA Rabat: Ana Bogdan, eliminata in optimi de Johanna Konta

Ana Bogdan 132 WTA) a parasit turneul de la Rabat in faza optimilor de finala. Romanca a fost invinsa in trei seturi de britanica Johanna Konta 47 WTA), cap de serie numarul 7, scor 6-1, 6-76), 6-2, dupa doua ore de joc.

WTA: Ana Bogdan, calificata in optimi la Rabat - Victorie cu Alize Cornet

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Rabat Maroc), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, luni, dupa a dispus cu 6-3, 6-3 de frantuzoaica Alize Cornet.

Ana Bogdan, protagonista primului tur la Rabat, trece de Alize Cornet. Niculescu a abandonat, Bara a fost eliminata

Ana Bogdan 132 WTA) singura jucatoare romana care a patruns pe tabloul principal al turneului de categorie WTA International de la Rabat, a invins-o, luni, cu 6-3, 6-3, pe frantuzoaica Alize Cornet, locul 54 WTA.

Ana Bogdan, victorie mare la Rabat! A invins una dintre favoritele competitiei

Ana Bogdan 132 WTA) a reusit cea mai importanta victorie din acest an, calificandu-se in optimile de finala ale turneului de la Rabat Maroc).

WTA Rabat: Irina Bara, pe tabloul principal in calitate de lucky loser

Irina Bara, locul 178 WTA, a acces pe tabloul principal al turneului de la Rabat de categorie WTA International ca lucky loser. Bara a beneficiat de retragerea jucatoarei croate Petra Martic, locul 36 WTA, care a acuzat o accidentare la glezna dreapta.

WTA Rabat: Monica Niculescu a abandonat in ultimul tur al calificarilor

Monica Niculescu, locul 128 WTA si cap de serie numarul 6, a abandonat, luni, meciul cu Olga Danilovici din Serbia, locul 118 WTA si cap de serie numarul 3, din ultimul tur al calificarilor turneului de categorie WTA International de la Rabat.

WTA Rabat: Irina Bara, eliminata de Polona Hercog in primul tur

Ajunsa pe tabloul principal in calitate de lucky loser, Irina Bara 178 WTA) a fost invinsa de slovena Polona Hercog, scor 7-61), 6-4, in prima runda a turneului de la Rabat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )