Libnet.ro
UNICEF

08:45

WTA Roma: Cand are loc meciul Simonei Halep cu Dayana Yastremska din optimi

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Cand are loc meciul Simonei Halep cu Dayana Yastremska din optimi

Simona Halep si Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA) se intalnesc pentru prima oara, vineri, la turneul de categorie Premier 5 de la Roma. Partida dintre cele doua va fi a doua de pe terenul central de la Foro Italico si va conta pentru faza optimilor de finala. continuă pe Hotnews

Cine transmite la TV meciurile Simonei Halep de la WTA Roma! Schimbare majora pe piata drepturilor TV la turneele de tenis

Simona Halep revine in aceasta saptamana in circuitul WTA, pentru turneul de categorie Premier 5 de la Roma. Este favorita numarul 1 a competitiei, dupa ce Ashleigh Barty a decis sa nu participe. Pentru a avea cat mai multe meciuri in picioare inainte de Roland Garros, Halep a decis sa participe atat in proba de .

Digi Sport: Moment tensionat surprins de camerele TV. Ce a facut viitoarea adversara a Simonei Halep. Cum a ales sa-si concedieze antrenorul

Jucatoarea ucraineana Dayana Yastremska 20 de ani, 29 WTA) va fi adversara Simonei Halep 2 WTA, principala favorita) in optimile turneului WTA de la Roma.

Adversara Simonei Halep in turneul de la Roma va fi o italianca

Jucatoarea italiana Jasmine Paolini 24 de ani, locul 99 WTA) va fi adversara Simonei Halep in turu.

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Roma. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep a revenit in circuitul WTA, dupa o pauza de fix o luna, dar demonstreaza ca isi pastreaza cea mai buna forma. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4, pentru a merge in turul 3 la WTA Roma. Si a reusit si cateva lovituri spectaculoase. in setul .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 3 la WTA Roma. Premiile au scazut dramatic din cauza pandemiei

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Este un succes firesc obtinut de Halep, in fata jucatoarei de pe locul 99 in clasamentul WTA. Calificarea intre ultimele 16 la turneul de categorie Premier 5 din Italia este recompensata cu un cec in .

Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la WTA Roma. Va fi un meci foarte complicat!

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, locul 99 WTA, scor 6-3, 6-4. Misiunea romancei va fi mult mai complicata in runda urmatoare. Va avea de infruntat o adversara de top pentru accederea in sferturile de finala. O va infrunta pe invingatoarea dintre Amanda Anisimova .

WTA Roma: Ce adversara va avea Simona Halep in turul doi - A invins-o surprinzator pe Anastasija Sevastova

Simona Halep va debuta la turneul de la Roma in turul doi a avut liber in runda inaugurala), faza a competitiei unde va da peste o reprezentanta a gazdelor. Jasmine Paolini locul 99 in lume) a produs surpriza si a invins-o luni pe Anastasija Sevastova 46 WTA).

WTA Roma: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi - Are in palmares trei titluri WTA

Simona Halep va avea o misiune dificila in optimile turneului de la Roma, faza a competitiei unde va da peste Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA), care a trecut de Amanda Anisimova SUA, 27 WTA).

Progamul de astazi al romanilor la turneul de la Roma. Cand joaca Simona si unde se poate vedea meciul

Dupa victoria entuziasmanta obtinuta, alaturi de Monica Niculescu, in proba de dublu, Simona Halep debuteaza astazi si pe tabloul de simplu al competitiei din capitala Italiei.

WTA Roma: Simona Halep debuteaza miercuri in proba de simplu - Programul sportivilor romani

Simona Halep isi incepe miercuri aventura in proba de simplu a turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Principala favorita va juca in turul doi impotriva lui Jasmine Paolini 99 WTA), care a produs surpriza si a trecut de Anastasija Sevastova 46 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )