Libnet.ro
UNICEF

18:15

WTA Roma Sharapova a abandonat in meciul cu Lucic-Baroni/ Sharapova, sanse compromise pentru Wimbledon dupa ce nu a primit wild card la Roland Garos

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma Sharapova a abandonat in meciul cu Lucic-Baroni/ Sharapova, sanse compromise pentru Wimbledon dupa ce nu a primit wild card la Roland Garos

Maria Sarapova, accidentata la picior, a abandonat in setul trei al meciului cu Mirjana Lucic-Baroni, din turul doi al turneului Premier 5 de la Roma, potrivit news. ro. Rusoaica isi comprimite si sansa de a juca la Wimbledon, ea avand nevoie de o semifinala la Roma pentru a intra direct pe tabloul principal la Wimbledon, potrivit Reuters. Presedintele Federatiei Franceze de Tenis FFT), Bernard Giudicelli, a anuntat, marti, ca jucatoarea rusa Maria Sharapova nu va beneficia de invitatie la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, nici pentru tabloul principal, nici pentru calificari, informeaza L'Equipe. continuă pe Hotnews

Sharapova, accidentata la picior, a abandonat in meciul cu Lucic-Baroni din turul doi de la Roma/ Sharapova, sanse compromise si pentru Wimbledon

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, accidentata la picior, a abandonat in setul trei al meciului cu Mirjana Lucic-Baroni, din turul doi al turneului Premier 5 de la Roma, potrivit news. ro. Rusoaica isi comprimite si sansa de a juca la Wimbledon, ea avand nevoie de o semifinala la Roma pentru a intra direct pe tabloul principal la Wimbledon. Presedintele Federatiei Franceze de Tenis FFT), Bernard Giudicelli, a anuntat, marti, ca jucatoarea rusa Maria Sharapova nu va beneficia de invitatie la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, nici pentru tabloul principal, nici pentru calificari, informeaza L'Equipe.

WTA Roma: Maria Sharapova, in turul doi

Maria Sharapova beneficiara a unui wild-card) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o pe Christina McHale, din SUA. Masha a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-2. Meciul a durat o ora si 37 de minute.

WTA Roma: Venus Williams si Maria Sharapova, in turul doi - Stosur, Errani, Vesnina si Safarova, eliminate

Cap de serie numarul noua, Venus Williams a trecut in doua seturi, scor 6-4 7-64), de Yaroslava Shvedova, obtinand astfel calificarea in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Maria Sharapova. Au fost deja eliminate Samantha Stosur, Sara Errani, Elena Vesnina si Lucie Safarova. Intra in material pentru a vedea rezultele zilei.

WTA Roma: Monica Niculescu, invinsa in turul intai

Monica Niculescu locul 48 WTA) a parasit turneul Premier 5 de la Roma din turul intai: a fost invinsa de Kiki Bertens locul 20 WTA), scor 2-6, 6-2, 6-1.

WTA Roma: Irina Camelia Begu, invinsa in runda inaugurala de Anastasija Sevastova

Irina Begu 44 WTA) a fost eliminata in turul intai al turneului Premier 5 de la Roma, jucatoarea noastra fiind invinsa in doua seturi, scor 6-4, 6-4, de Anastasija Sevastova Letonia - 18 WTA).

WTA Roma: Simona Halep se va duela in turul doi cu cosmarul Laura Siegemund

Simona Halep va avea parte de un debut de foc la turneul Premier 5 de la Roma, numarul 4 WTA urmand sa o intalneasca in turul doi al competitiei pe Laura Siegemund, sportiva care conduce cu 2-0 in intalnirile directe.

WTA Roma: Sorana Cirstea, eliminata in primul tur al calificarilor

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 83 WTA, a fost eliminata, sambata, in primul tur al calificarilor la turneul de categorie Premier 5 de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )