Libnet.ro
UNICEF

18:00

WTA Roma: Ce spune Garbine Muguruza inainte de semifinala cu Simona Halep

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Ce spune Garbine Muguruza inainte de semifinala cu Simona Halep

Garbine Muguruza este adversara Simonei Halep din semifinalele de la Roma, meci care este asteptat cu mare interes in lumea tenisului. Iberica este ultima jucatoare care a invins-o pe Simo in circuitul WTA in penultimul act de la Australian Open). De la acel moment, Halep a castigat turneele de la Dubai si Praga, bifand 12 victorii consecutive. Meciul dintre Simona si Garbine va fi LiveText pe HotNews. ro de la ora 13:00. continuă pe Hotnews

Simona Halep Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 6-4. Simona Halep, calificare dramatica in finala de la Roma

UPDATE, ora 15:30 Simona Halep se califica in finala de la Roma dupa o super victorie in fata ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-2, 4-6, 6-4. Urmeaza invingatoarea dintre Marketa Vondrousova si Karolina Pliskova in ultimul act. Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma. Un nou break Muguruza. Game .

VIDEO Simona Halep, in finala la Roma: 6-3, 4-6, 6-4 cu Garbine Muguruza Emotiile finalului de meci

Simona Halep a facut pasul cel mare si s-a calificat, nu fara emotii, in finala turneului de la Roma, dupa o victorie muncita cu Garbine Muguruza. Dupa un prim set in control 6-3), jucatoarea noastra a condus cu 4-2 in al doilea, moment din care i-a permis adversarei sa revina in meci 4-6). in decisiv, Simona s-a dus la un game distanta de marea finala 5-1), dar a avut dificultati mari in a inchide partida s-a impus pana la urma cu 6-4, pe serviciul ibericei).

Simona Halep a invins-o pe Garbine Muguruza si joaca in finala turneului de la Roma

Simona Halep, numarul 2 in tenisul mondial, a invins-o pe Garbine Muguruza si joaca in finala turneu.

VIDEO WTA Roma: Victoria Azarenka, meci perfect impotriva Sofiei Kenin (Rezultatele zilei)

A castigat turneul de la Cincinnati si a jucat in finala de la US Open, insa Victoria Azarenka 31 ani) nu pare sa fi obosit deloc. Jucatoarea din Belarus a facut un meci perfect impotriva Sofiei Kenin SUA, a treia favorita), nu a cedat niciun game, si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roma. in aceeasi faza a competitiei merg si Johanna Konta cap de serie nr. 7) si Garbine Muguruza 9), in timp ce Kiki Bertens 5), Petra Martic 8) si Anett Kontaveit 14) au fost eliminate.

Simona Halep Dayana Yastremska 7-5, 6-4, in turul 3 la WTA Roma. Calificare fara emotii in sferturi

UPDATE, ora 16:06 Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, locul 29 WTA, scor 7-5, 6-4. in urmatorul meci, Simona o va infrunta pe invingatoarea dintre Yulia Putintseva si Elena Rybakina, partida care se joaca acum. Game Halep. Game .

WTA Roma: Cu cine se va duela Simona Halep in sferturi - Romanca a castigat singura confruntare directa

Simona Halep va juca impotriva Yuliei Putintseva Kazakhstan) in sferturile turneului de la Roma, dupa ce jucatoarea clasata pe locul 30 mondial a reusit sa intoarca soarta partidei cu Elena Rybakina 18 WTA).

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala turneului WTA de la Roma

Simona Halep a declarat, duminica, dupa calificarea in finala turneului de la Roma, ca i-a scazut un pic energia atunci cand a condus in semifinala cu Garbine Muguruza. Ea a mentionat ca este bucuroasa de modul in care a jucat si ca ii da incredere un astfel de meci.

Ce spune presa internationala dupa victoria Simonei Halep - Marca: O jucatoare fara mila, care nu se opreste cand simte sange

Marca a scris ca Garbine Muguruza a jucat bine in meciul din semifinalele Internationalelor Italiei, dar nu a putut tine ritmul impus de Simona Halep.

Asa am trait Simona Halep - Garbine Muguruza in semifinale la Roma

Jucatoarea Simona Halep a jucat, duminica, in semifinala turneului de la Roma.

VIDEO Simona Halep, in semifinale la Roma - Yulia Putintseva a abandonat la 6-2, 2-0 pentru jucatoarea noastra

Simona Halep a stat pe teren doar 47 de minute, timp in care a aratat un tenis solid, de un nivel prea ridicat pentru Yulia Putintseva. La scorul de 6-2, 2-0 in favoarea jucatoarei noastre, razboinica Yulia a abandonat din cauza unor probleme medicale dureri la spate). Halep face pasul in semifinalele de la Roma Premier 5), acolo unde se va duela cu invingatoarea meciului dintre Victoria Azarenka si Garbine Muguruza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )