Libnet.ro
UNICEF

13:45

WTA: Sase jucatoare se lupta pentru locul unu n lume - Toate calculele nainte de startul turneului de la Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 WTA: Sase jucatoare se lupta pentru locul unu n lume - Toate calculele nainte de startul turneului de la Roland Garros

Al doilea turneu de Grand Slam al anului va aduce sase jucatoare in lupta pentru primul loc in clasamentul WTA. Simona Halep 1 WTA), finalista anul trecut la Roland Garros, poate fi detronata dupa competitia pariziana de una din urmatoarele cinci jucatoare: Caroline Wozniacki Danemarca), Garbine Muguruza Spania), Elina Svitolina Ucraina), Karolina Pliskova Cehia) sau Caroline Garcia Franta). Jucatoarea noastra trebuie sa ajunga cel putin pana in semifinale pentru a avea sanse de a-si pastra pozitia de lider mondial. continuă pe Hotnews

Giurgiu: Sase persoane, audiate pentru vanzarea de produse contrafacutepe internet

Sase persoane din judetul Giurgiu suspectate ca ar fi vandut produse contrafacute pe un site, au fost luate de politistii si procurorii la audieri, zilele trecute. De asemenea, ANAF-ul le-a amendat cu 120.

A crezut ca este racita, dar a ajuns de urgenta la spital in coma. Acum se lupta pentru viata

Avea impresia ca a racit, insa ce avea sa urmeze pentru tanara s-a transformat intr-un cosmar. Fata a ajuns la spital in stare grava si a intrat in coma. 24 de ore mai tarziu, pe 4 mai, ea a fost.

Cum arata si ce spune cel mai batran actor de filme pentru adulti din lume - FOTO

Japonezul Shigeo Tokuda, cel mai batran actor porno din lume, potrivit Guiness Book, spune ca dorinta sexuala este asemanatoare celorlalte nevoi primare, nevoia de somn sau de mancare, si este un semn al.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )