Libnet.ro
UNICEF

08:30

WTA Shenzhen: Simona Halep, Irina Begu si Ana Bogdan vor evolua miercuri la competitia asiatica

Hotnews Hotnews,
 WTA Shenzhen: Simona Halep, Irina Begu si Ana Bogdan vor evolua miercuri la competitia asiatica

Romania va avea miercuri trei reprezentante care vor evolua pe tabloul de simplu de la Shenzhen in faza optimilor), ziua fiind deschisa de Irina Begu. Vor urma Simona Halep si Ana Bogdan. continuă pe Hotnews

WTA Shenzhen: Simona Halep va juca in primul tur cu Nicole Gibbs; Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Maria Sharapova

Simona Halep locul 1 WTA) o va intalni pe americanca Nicole Gibbs, locul 110 WTA, in prima runda a turneului de la Shenzhen China), dotat cu premii de 750. 000 de euro. Mihaela Buzarnescu locul 59 WTA) va evolua in premiera in compania rusoaicei Maria Sharapova 60 WTA).

WTA Shenzhen: Simona Halep va juca in primul tur cu Nicole Gibbs; Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Maria Sharapova

In prima runda a turneului de la Shenzhen China), Simona Halep locul 1 WTA) o va intalni pe americanca Nicole Gibbs, locul 110 WTA. Concursul este dotat cu premii de 750. 000 de euro. Mihaela.

WTA Shenzhen: Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor juca luni

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor evolua luni la turneul de la Shenzhen, conform programului anuntat de organizatori. Liderul mondial se va duela in prima runda cu americanca Nicole Gibbs, in timp ce Buzarnescu o va infrunta pe rusoaica Maria Sharapova.

Victorie pentru Simona Halep si Irina Begu in meciul romanesc de la Shenzen. S-au calificat in semifinale

Simona Halep si Irina Begu au trecut de dublul Mihaela Buzarnescu - Irina Bara in sferturile de finala ale turneului de la Shenzen.

Programul romancelor miercuri la Shenzhen

Ziua de miercuri le aduce pe teren la Shenzhen pe Simona Halep, Irina Begu si Ana Bogdan, toate urmand a evolua in faza optimilor de finala.

VICTORIE pentru Simona Halep si Irina Begu. Romancele sunt in sferturi la Shenzhen

Irina Begu si Simona Halep s-au calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu de la turneul de la Shenzhen, dotat cu premii de 750. 000 de dolari, transmite Digi 24. Irina Begu si Simona.

WTA Shenzhen: Mihaela Buzarnescu si Irina Bara, in sferturile probei de dublu - Duel cu perechea Begu/ Halep

Mihaela Buzarnescu si Irina Bara s-au calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Shenzhen, cu premii de 626. 750 de dolari.

WTA Shenzhen: Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua duminica; Begu va juca si la dublu, alaturi de Simona Halep

Irina-Camelia Begu si Monica Niculescu vor evolua, duminica, in ultima zi a anului, in primul tur al probei de simplu la turneul de la Shenzhen, cu premii de 750. 000 de dolari, informeaza News. ro. Begu va evolua tot duminica si in primul tur la dublu, alaturi de Simona Halep.

WTA Shenzhen: Ana Bogdan, in optimi; Halep si Begu, in semifinale la dublu

Ana Bogdan 105 WTA) a reusit sa se califice in optimile tabloului de simplu de la Shenzhen, dupa ce a trecut, scor 6-4, 6-2, de Camila Giorgi Italia - locul 79 WTA).

WTA Shenzhen: Ana Bogdan va evolua marti la simplu; Halep, Begu, Bara, Buzarnescu si Olaru joaca la dublu

Ana Bogdan, locul 105 mondial, va juca in compania italiencei Camila Giorgi, locul 79 WTA, marti, in primul tur al probei de simplu din cadrul turneului de la Shenzhen.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )