Libnet.ro
UNICEF

20:30

WTA: Simona Halep a coborat pe locul 4 - Irina Camelia Begu, cea mai buna clasare din cariera - pozitia 23

Hotnews Hotnews,
 WTA: Simona Halep a coborat pe locul 4 - Irina Camelia Begu, cea mai buna clasare din cariera - pozitia 23

Simona Halep a coborat o pozitie in clasamentul WTA, sportiva nascuta la Constanta aflandu-se in aceasta saptamana pe locul 4, cu 5386 de puncte. Irina-Camelia Begu este la cel mai bun loc din cariera: pozitia 23, cu 1865 de puncte. Romania are patru sportive in TOP 100 WTA. continuă pe Hotnews

Simona Halep plateste pretul neparticiparii la Olimpiada de la Rio

Simona Halep a coborat o pozitie in clasamentul WTA, sportiva nascuta la Constanta aflandu-se in aceasta saptamana pe locul 4, cu 5. 386 de puncte. Irina-Camelia Begu este la cel mai bun loc din.

Simona Halep pierde un loc in clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 3 in aceasta saptamana la turneul de la Cincinnati, a coborat un loc dupa noua actualizare a clasamentul mondial WTA.

Simona Halep a pierdut o pozitie in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis, Simona Halep, a coborat un loc in clasamentul mondial feminin, astfel ca ea este din nou pe a patra pozitie, dupa jucatoarea americana Serena Williams 7. 950 de puncte), jucatoarea germana Angelique Kerber 6. 375 de puncte) si spaniola Garbine Muguruza Blanco 5. 481 de puncte).

JO 2016: Simona Halep se pregateste de Cincinnati, la Rio a ajuns in finala o jucatoare clasata pe locul 34 WTA

Simona Halep ar fi putut avea o sansa importanta la medalie, daca ar fi decis sa participe la Jocurile Olimpice de la Rio.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Cincinnati. Irina Begu e si ea pe tabloul principal

Simona Halep va juca saptamana viitoare la turneul de la Cincinnati, acolo unde anul trecut a ajuns pana in finala.

Simona Halep isi cunoaste prima posibila adversara de la Cincinnati

Jucatoarea Simona Halep revine in circuitul WTA cu ocazia turneului de la Cincinnati, competitie din seria Premier Mandatory care aduna elita tenisului feminin inaintea ultimului Grand Slam al sezonului.

Simona Halep, mesaj de incurajare pentru Mergea si Tecau: Bravo. Romanii sunt alaturi de voi in lupta pentru aur la Rio!!

Simona Halep a publicat un mesaj de sustinere, pe Twitter, prin care tenismena ii felicita Tecau si Mergea pentru succesul inregistrat la Jocurile Olimpice si ii incurajeaza pentru meciul.

Sansa mare pentru Simona Halep la urmatorul turneu la care va participa. De ce poate profita jucatoarea noastra

Simona Halep a avut doua saptamani de pauza, profitand de faptul ca nu a participat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Simona Halep, inselata de viitorul sot, in pragul maritisului. Cu cine se intalneste baiatul lui Teia Sponte (VIDEO)

E in pragul maritisului dar este deja inselata de viitorul sot. Este povestea Simonei Halep, pe care familia vrea sa o marite cu baiatul lui Teia Sponte. Presa tabloida sustine ca tanarul se.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )