Libnet.ro
UNICEF

21:15

WTA: Simona Halep ramane pe locul 4; Dominika Cibulkova a urcat pana pe 5

Hotnews Hotnews,
 WTA: Simona Halep ramane pe locul 4; Dominika Cibulkova a urcat pana pe 5

Simona Halep se afla si in aceasta saptamana pe locul 4 in ierarhia WTA, cu 5228 de puncte acumulate. Castigatoare a Turneului Campioanelor, Dominika Cibulkova a urcat pana pe pozitia a cincea in lume 4875 puncte). Lider se mentine Angelique Kerber 9. 080), nemtoaica fiind urmata in ierarhie de Serena Williams 7. 050) si Agnieszka Radwanska 5. Romania are patru sportive in TOP 100 WTA. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor, cu o executie din meciul cu Dominika Cibulkova, pierdut cu scorul de 3-6, 6-7 5), in Grupa Rosie a competitiei. Contracandidatele Simonei sunt Dominika Cibulkova, Svetlana Kuznetsova, Madison Keys si Karolina Pliskova.

De neoprit!Dominika Cibulkova a invins-o pe Angelique Kerber si a castigat Turneul Campioanelor de la Singapore

Dominika Cibulkova, locul 8 WTA si cap de serie numarul 7, a castigat, duminica, la Singapore, Turneul Campioanelor, dupa ce invins-o pe Angelique Kerber, locul 1 WTA.

Turneul Campioanelor: Dominika Cibulkova, marea castigatoare a competitiei - Angelique Kerber, fara solutie

Simona Halep poate fi considerata, pe buna dreptate, un adevarat talisman pentru jucatoarele care o intalnesc in ultima confruntare din grupe de la Turneul Campioanelor. In 2015, Agnieszka Radwanska a fost beneficiara, iar in acest an Dominika Cibulkova. Sportiva din Slovacia a castigat competitia de la Singapore, dupa o finala pe care a dominat-o categoric in fata liderului mondial, Angelique Kerber. A fost 6-3, 6-4 pentru Dominika, dupa un meci care a durat o ora si 16 minute.

VIDEO Simona Halep poate castiga ceva dupa evolutiile de la Singapore. Pentru ce titlu a fost nominalizata romanca

Simona Halep a parasit dupa faza grupelor Turneul Campioanelor de la Singapore, care a fost castigat de slovaca Dominika Cibulkova.

Dominika Cibulkova, noua REGINA de la Singapore. Slovaca a invins-o categoric pe liderul mondial Angelique Kerber si a castigat Turneul Campioanelor

Dominika Cibulkova este noua regina de la Turneul Campioanelor. Slovaca a castigat cel mai titrat turneu al anului dupa ce a invins-o in finala pe Angelique Kerber, liderul mondial, in.

Dominika Cibulkova castiga Turneul Campioanelor la debut

Slovaca Dominika Cibulkova a furnizat surpriza si a invins-o, duminica, pe lidera mondiala Angelique Kerber in fniala Turneului Campioanelor din Singapore.

Turneul Campioanelor: Energica Dominika Cibulkova, in finala - Meci cu multe rasturnari de situatie cu Svetlana Kuznetsova

Dominika Cibulkova s-a calificat, sambata, in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi in fata Svetlanei Kuznetsova. Dupa ce a pierdut categoric primul set cu 6-1, slovaca a avut puterea sa revina, a fost agresiva, a lovit foarte bine de multe ori cu dreapta inside-out si a castigat urmatoarele doua seturi cu 7-62), 6-4.

Voi incerca sa fiu mai puternica si sa ma misc mai bine pe teren. Ce spune Simona Halep de sezonul pe care l-a incheiat si care sunt planurile de viitor

Simona Halep si-a incheiat sezonul 2016 cu eliminarea din grupe de la Turneului Campioanelor de la Singapore. Dupa un an in care se claseaza pe locul 4 WTA, romanca si-a facut deja.

Simona Halep, la revenirea in Romania: Domnul Tiriac are dreptate, va trebui sa stau cat mai multe ore pe teren

Eliminata in faza grupelor la Turneul Campioanelor, Simona Halep a revenit duminica in Romania. Criticata de Ion Tiriac ca se pregateste prea putin, numarul 4 WTA i-a dat dreptate fostului tenismen. Va trebui sa stau cat mai multe ore pe teren, domnul Tiriac are dreptate.

Ce i-a raspuns Simona Halep lui Ion Tiriac, dupa ce acesta a spus ca e o gluma ca ea sa ajunga pe primul loc in lume

Apropiat al Simonei Halep, Ion Tiriac nu s-a sfiit sa spuna ca trateaza ca o gluma ideea ca Simona Halep sa ajunga pe locul intai in lume.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )