Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Tashkent: Irina Begu, eliminata in primul tur dupa un meci de mare lupta cu Tereza Martincova

Hotnews Hotnews,
 WTA Tashkent: Irina Begu, eliminata in primul tur dupa un meci de mare lupta cu Tereza Martincova

Irina Begu 117 WTA) a fost eliminata inca din runda inaugurala a turneului WTA International de la Tashkent. Romanca a pierdut in trei seturi in fata cehoaicei Tereza Martincova 135 WTA), venita din calificari, scor 6-74), 6-4, 6-4. continuă pe Hotnews

WTA Wuhan: inca o favorita eliminata - Angelique Kerber, invinsa in primul tur de Monica Puig

Favoritele cad pe capete in primul tur al turneului de categorie Premier 5 de Wuhan. Angelique Kerber 12 WTA), favorita numarul 11, a parasit prematur competitia, fiind invinsa in trei seturi de Monica Puig Puerto Rico, 71 WTA), scor 7-65), 5-7, 6-1.

WTA Wuhan: Kvitova si Sabalenka, in optimi; Kerber, Wozniacki, Sevastova si Vekic, eliminate in primul tur (Rezultatele zilei)

A doua zi a turneului Premier 5 de la Wuhan a adus eliminarea a patru jucatoare din randul capilor de serie. Angelique Kerber favorita 11), Caroline Wozniacki 13), Anastasija Sevastova 14) si Donna Vekic 16) au parasit competitia inca din primul tur. in schimb, Petra Kvitova 5) si Aryna Sabalenka 9) sunt primele jucatoare care si-au asigurat prezenta in optimi.

WTA Tashkent: Mihaela Buzarnescu a abandonat in timpul meciului cu Jaqueline Cristian Cristian si Ana Bogdan, in ultimul tur al calificarilor

Mihaela Buzarnescu 101 WTA) s-a retras, sambata, din partida cu Jaqueline Cristian 214 WTA), din semifinala calificarilor pentru turneul de la Tashkent, la scorul de 6-4, in favoarea lui Cristian. Tot sambata, Ana Bogdan s-a calificat in ultimul tur al calificarilor.

WTA Wuhan: Caroline Wozniacki a parasit competitia in primul tur

Cap de serie numarul 13, Caroline Wozniacki 18 WTA) a fost eliminata de Su-Wei Hsieh 32 WTA) in prima runda a turneului Premier 5 de la Wuhan. Daneza a pierdut in trei seturi, scor 7-62), 1-6, 2-6.

WTA Tashkent: Sorana Cirstea s-a calificat in optimi

Sorana Cirstea 96 WTA), cap de serie numarul 8, a trecut fara mari probleme de cehoaica Denisa Allertova 254 WTA), scor 6-1, 6-4, obtinand calificarea in optimile turneului WTA de categorie International de la Tashkent.

WTA Tashkent: Ana Bogdan si Jaqueline Cristian au ratat calificarea pe tabloul principal

Ana Bogdan 143 WTA) si Jaqueline Cristian 214) au ratat calificarea pe tabloul principal la Tashkent, turneu cu premii de 250. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )