Libnet.ro
UNICEF

18:45

Wuhan, epicentrul coronavirusului ucigas si casa a 11 milioane de oameni, a devenit o scena a groazei: Bolnavii zac pe jos in spitale, iar garile sunt pazite cu arme automate (VIDEO)

B1 B1,
Wuhan, epicentrul coronavirusului ucigas si casa a 11 milioane de oameni, a devenit o scena a groazei: Bolnavii zac pe jos in spitale, iar garile sunt pazite cu arme automate (VIDEO)

Wuhan, casa a circa 11 milioane de locuitori, pare desprins dintr-o alta lume in aceste zile. Orasul, epicentru al coronavirusului ucigas, care a provocat deja 41 de morti si circa 1. 400 de imbolnaviri in. continuă pe B1

ALERTA MONDIALA: China baga in carantina doua orase cu o populatie de peste 18 milioane de locuitori din cauza coronavirusului ucigas 17 decese si alte aproape 600 de cazuri raportate (VIDEO)

UPDATE Autoritatile chineze au inchis un al doilea oras pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Este vorba despre Huanggang, care cuprinde sapte milioane de locuitori si se regaseste chiar langa.

intre conflicte si migratie, Ucraina a pierdut de facto 11 milioane de locuitori din 2001

Ucraina a pierdut de facto peste 11 milioane de locuitori de la ultimul recensamant din 2001 din cauza migratiei, anexarii Crimeii si a razboiului din Est, potrivit estimarilor publicate joi de guvern, scrie AFP.

Secventa genetica a coronavirusului ucigas a fost decodata de cercetatori Cel putin 41 de decese, peste 1.300 de cazuri confirmate in toata lumea, orase in carantina si constructii de spitale in timp record

UPDATE Statele Unite organizeaza un zbor charter duminica pentru a repatria cetatenii si diplomatii americani din orasul chinez Wuhan, centrul epidemiei provocate de noul coronavirus, iar Franta va lua m.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora, pe fondul coronavirusului ucigas. in ce zona a lumii a fost activat cel mai ridicat nivel de alerta

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in regiunile administrative speciale Hong Kong si Macao ale Chinei ca autoritatile lo.

Masuri fara precedent in China, pentru a stavili raspandirea virusului ucigas: 20 de milioane de oameni in carantina, festivitatile de Anul Nou, anulate

Autoritatile din China iau masuri fara precedent pentru a stavili raspandirea noului virus ucigas.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2137 seconds )