Libnet.ro
UNICEF

23:45

Zacamant important de titei si gaze, descoperit in Buzau. Este cea mai mare descoperire din ultimii 30 ani in Muntenia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zacamant important de titei si gaze, descoperit in Buzau. Este cea mai mare descoperire din ultimii 30 ani in Muntenia

OMV Petrom SNP), cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, anunta descoperirea unui nou zacamant de titei si gaze, in sudul judetului Buzau. Productia potentiala pe sonda este de 1. 100 bep/zi. Potrivit declaratiilor. continuă pe Wall-Street Ro

OMV Petrom a descoperit un mare zacamant de titei si gaze in judetul Buzau

OMV Petrom, in parteneriat cu Hunt Oil Company of Romania Hunt Oil), au anuntat descoperirea unui nou zacamant de titei si gaze, in sudul judetului Buzau. Zacamantul a fost descoperit in perimetrul VIII Urziceni Est, prin saparea sondei de explorare Padina Nord 1, la o adancime de peste 2. 500 de metri. Descoperirea se afla la cca. 7- 12 km distanta de zacaminte mature, exploatate de mai bine de 50 de ani, informeaza OMV Petrom. Potrivit reprezentantilor OMV Petrom, ar fi cea mai mare descoperire din ultimii 30 de ani in zona Munteniei.

Petrom si Hunt Oil au descoperit un zacamant de titei si gaze in judetul Buzau

Petrom si Hunt Oil Company of Romania au anuntat descoperirea unui zacamant de titei si gaze in sudul judetului Buzau, dupa o investitie comuna in explorare care se ridica la 5 milioane euro.

OMV Petrom a descoperit un zacamant de titei si gaze in judetul Buzau

OMV Petrom in parteneriat cu Hunt Oil Company of Romania Hunt Oil) anunta descoperirea unui nou zacamant de titei si gaze, in sudul judetului Buzau, transmite un comunicat remis azi redactiei.

DESCOPERIRE: Zacamant de titei si gaze in Buzau

Companiile petroliere OMV Petrom SNP) si Hunt Oil Company of Romania au descoperit un zacamant de titei si gaze in sudul judetului Buzau, in urma unei investitii de 5 milioane de euro.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )