Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zborurile au intarzieri de pana la 60 de minute pe Aeroportul Otopeni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zborurile au intarzieri de pana la 60 de minute pe Aeroportul Otopeni

Conditiile meteo nefavorabile au crescut timpul de decolare al aeronavelor de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu la 60 de minute. continuă pe Wall-Street Ro

12 curse aeriene, intarzieri de pana la 40 de minute pe aeroportul Otopeni

Un numar de 12 curse aeriene inregistreaza intarzieri de pana la 40 de minute, generate de necesitatea degivrarii aeronavelor, informeaza marti Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. Nicio cursa nu.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti: Unele zboruri pot inregistra intarzieri de pana la 30 de minute, din cauza conditiilor meteo

Unele zboruri pot inregistra intarzieri minime la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, intarzieri care, punctual, pot ajunge la aproximativ 30 de minute, arata un comunicat de presa al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti. De subliniat este insa ca zborul Ryanair care trebuia sa plece din Roma catre Bucuresti apoi sa se intorca in Italia a fost anulat.

Aeroporturi Bucuresti: 16 curse aeriene au intarzieri de pana la o ora pe aeroportul Otopeni

In cursul diminetii, 16 curse aeriene au inregistrat intirzieri de pana la 30-40 de minute si, punctual, de pana la 60 de minute pe aeroportul Otopeni, generate de necesitatea degivrarii aeronavelor inainte de decolare si/sau de handlingul la sol ingreunat de conditiile meteo, a anuntat miercuri Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB). De asemenea, nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul Henri Coanda din cauza conditiilor meteo.

Aeroporturi Bucuresti: 12 curse aeriene au intirzieri pe Aeroportul Otopeni. Nicio cursa nu este anulata

In cursul diminetii de marti, 12 curse aeriene au inregistrat intirzieri de pana la 40 de minute pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni, generate de necesitsatea degivrarii aeronavelor inainte de decolare si/sau de handlingul la sol ingreunat de conditiile meteo, a anuntat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2628 seconds )