Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zborurile spre Germania pentru muncitorii sezonieri vor fi reluate la Iasi. Cand va pleca primul avion

Adevărul Adevărul,
Zborurile spre Germania pentru muncitorii sezonieri vor fi reluate la Iasi. Cand va pleca primul avion

Muncitorii sezonieri care se pregateau vineri, 10 aprilie, sa plece la munca in Germania si au fost trimisi acasa de pe Aeroportul Iasi sunt chemati acum inapoi. Suspendarea zborurilor a fost anulata, spune directorul Aeroportului International din Iasi. continuă pe Adevărul

Zborurile de la Cluj spre Germania au fost deblocate. Autoritatile au luat masuri speciale pentru a nu se mai repeta haosul de ieri

Un numar de sase zborurile spre Germania pentru muncitorii sezonieri au fost reluate, dupa o pauza de cateva ore. Sute de oameni asteapta si acum, in parcare, efectuarea procedurilor pentru imbarcare.

CORONAVIRUS. Cursele cu muncitori romani ce urmau sa plece de la Iasi spre Germania, suspendate. Directorul aeroportului, Catalin Bulgariu: Firmele organizatoare au gresit flagrant si au pus oamenii intr-o situatie foarte dificila (VIDEO)

Situatia de pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj se repeta, vineri, la Iasi. Directorul aeroportului a solicitat ajutorul jandarmilor in cazul celor doua zboruri charter care pleaca azi spre Germania. Totul.

Ion Cristoiu, despre muncitorii sezonieri: Au infectat, banuiesc, jumatate din populatie!

Pariul lui Cristoiu in privinta muncitorilor sezonieri: Se vor infecta din nou si vor veni inapoi.

Cum se asteapta acum in parcarea aeroportului din Cluj-Napoca. Sase avioane spre Germania au fost anulate

Autoritatile au anulat zborurile spre Germania care ar fi urmat sa fie efectuate vineri, 10 aprilie, de pe Aeroportul International Cluj-Napoca. in total, 6 avioane pline cu muncitori romani ar fi urmat sa decoleze de la Cluj, in cursul zilei de vineri, 10 aprilie.

Exclusiv: Clauze injositoare si ilegale pentru muncitorii romani in strainatate. Termen de preaviz: o zi

Mai multe clauze ilegale apar in contractele de munca semnate vineri de romanii aflati pe aeroportul din Cluj care vor sa plece in Germania.

Elefant.ro lanseaza un marketplace pentru antreprenorii care vor sa vanda online

Elefant. ro lanseaza solutia Elefant Marketplace, un instrument prin care atat micile companii cu profil comercial, cat si retailerii mai mari, se pot alatura ca parteneri pentru a beneficia de platforma online si serviciile de logistica ale companiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )