Libnet.ro
UNICEF

09:15

ZebraPay este compania romaneasca de software cu cea mai mare crestere in top INC. 5000 Europe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ZebraPay este compania romaneasca de software cu cea mai mare crestere in top INC. 5000 Europe

ZebraPay este compania romaneasca de software cu cea mai mare crestere din topul Inc. 5000 Europe, fiind clasata in primii 1% dintre nominalizati, cu o crestere de 983%, in ultimii 3 ani, potrivit unui comunicat de presa al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

incalzirea globala, posibil responsabila pentru cea mai mare epidemie marina din istorie

O epidemie a izbucnit pe Coasta de Vest a Americii de Nord in urma cu trei ani, insa a trecut relativ neobservata. Principalele victime au fost milioane de stele de mare, iar cauza pare a fi incalzirea globala.

Orga Buchholz din Biserica Neagra va ajunge pe timbrele postale. Este cea mai mare orga functionala din Europa de Est si are toate piesele originale

Orga de la Brasov, alaturi de alte trei mari atractii va aparea in ultima emisiune Romfilatelia care promoveaza Curiozitati si superlative romanesti.

Ambasadorul SUA: e timpul ca cei care au iesit in strada impotriva coruptiei sa foloseasca cea mai mare putere a lor: cea de a vota

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, la o prelegere orgnaizata la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii a Universitatii Babes-Bolyai UBB), ca ii admira pe romanii care au iesit in strada pentru a protesta fata de coruptie si ii indeamna pe tineri sa-si contiue demersul prin alegerea unor lideri responsabili.

Ambasadorul SUA: E timpul ca cei care au iesit in strada impotriva coruptiei sa foloseasca cea mai mare putere a lor: cea de a vota

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, la o prelegere orgnaizata la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii a Universitatii Babes-Bolyai UBB), ca ii admira pe romanii care au iesit in strada pentru a protesta fata de coruptie si ii indeamna pe tineri sa-si contiue demersul prin alegerea unor lideri responsabili.

Tudor Ionescu: Am inselat, dar e cea mai mare greseala (VIDEO)

Dezvaluire incredibila facuta de Tudor Ionescu. Implicat intr-un joc cu intrebari pe biletele, solistul de la Fly Project a marturisit cu detasare ca a calcat stramb in timp ce era intr-o relatie.

Lira sterlina, la cea mare scadere din ultimii sase ani

Lira sterlina a inregistrat cea mai mare scadere din ultimii sase ani, dupa ce primarul Londrei si-a anuntat sprijinul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Subiectul dezbina profund.

De ce Casa Matia a fost, timp de secole, cea mai valoroasa proprietate din Transilvania

Clujenii au serbat, ieri, 573 de ani de la nasterea Regelui Matia Corvin. Este vorba de cel mai mare rege al Ungariei, Croatiei si Boemiei, care a fost si arhiduce al Austriei. Matia Corvin, fiul ultimului conducator de cruciada, voievodul Transilvaniei, Iancu de Hunedoara, a venit pe lume in data de 23 februarie 1443, in casa unui bogat patrician sas, Jakob Mehffi. Mama sa, Elisabeta Szilagyi, era in drum spre capitala regatului maghiar, Buda, insa sorocul nasterii i-a venit la Cluj. Nasterea lui Matia Corvin a fost un eveniment important pentru oras, deoarece Iancu de Hunedoara devenise eroul Transilvaniei, dupa ce invinsese ostile otomane conduse de Mezid Beg si de Shehabeddin, beglerbeiul Rumeliei.

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Romania poate sa devina a sasea cea mai bogata tara din UE

Romania ar putea deveni, in 20-25 de ani, la fel de bogata ca Franta sau a sasea cea mai bogata tara din UE, a spus marti ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, precizand ca potentialul economic este extraordinar, desi este cea mai saraca tara din UE.

Cea mai frumoasa femeie in uniforma din lume e romanca

Cea mai frumoasa femeie in uniforma din lume este purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Irina Dragan, potrivit unui top al celor mai frumoase femei in uniforma realizat de un site american. Pe locul doi s.

Motivul pentru care fata din Cluj cu cel mai mare rezultat din lume la un examen Cambridge a ales sa studieze in Romania

Maria Bega are 19 ani, ochi albastri spre gri, o minte analitica si un viitor promitator. Nu este doar adolescenta cu care Transylvania College, scoala unde invata de aproape doi ani, se lauda ca a obtinut cel mai mare punctaj la un examen Cambridge, ci si o tanara increzatoare in propriile forte care vrea sa studieze Neurostiinte cognitive la Cluj, desi universitati de prestigiu ar vrea-o ca studenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )