Libnet.ro
UNICEF

15:00

Zece adulti si doi copii, care au mancat la o pensiune din Paltinis, au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara: Turistii se afla in stare stabila

B1 B1,
Zece adulti si doi copii, care au mancat la o pensiune din Paltinis, au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara: Turistii se afla in stare stabila

Zece adulti si doi copii au ajuns sambata la spital cu simptome ale unei toxiinfectii alimentare, dupa ce au mancat la o pensiune din statiunea Paltinis, judetul Sibiu, informeaza Mediafax. Patru echipaje. continuă pe B1

Turisti cu toxiinfectie alimentara, la o pensiune din Paltinis

Zece adulti si doi copii care au mancat, sambata, la o pensiune din statiunea Paltinis, judetul Sibiu, au ajuns la spital cu simptome ale unei toxiinfectii alimentare, starea lor fiind stabila, iar autoritatile au declansat o ancheta in acest caz .

Au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara, dupa ce au mancat la o pensiune din Paltinis

Zece adulti si doi copii care au mancat, sambata, la o pensiune din statiunea Paltinis, judetul Sibiu, au ajuns la spital cu simptome ale unei toxiinfectii alimentare, starea lor fiind stabila, iar.

Cutremur de 5,6 in Congo, doi copii au murit

Cel putin doi copii au murit in noaptea de joi spre vineri in urma unui cutremur care a avut loc in estul Republicii democratice Congo, scrie AFP.

Doi copii din Brasov, RANITI intr-un accident rutier

Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, miercuri, la Brasov, in urma unui accident de masina.

Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit, la Brasov

Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, miercuri, la Brasov, dupa ce o masina a ajuns pe contrasens si s-a ciocnit cu un alt autoturism, ranitii fiind transportati la.

Omul care construieste orase din hartie taiata milimetric

Artistul lituanian Virgilijus Trakimavicius creeaza harti ale oraselor faimoase folosind doar hartie, pe care o taie manual. Rezulta un mix de rabdare infinita, imaginatie si arta. O buna parte din munca mea actuala implica foi de hartie taiate manual. Pe aceste hartii, care se bazeaza pe hartile oraselor reale, incerc sa descopar fragmente: un copac [] Omul care construieste orase din hartie taiata milimetric Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )