Libnet.ro
UNICEF

06:45

Zece copii si un adult loviti de fulger, intr-un parc din Paris

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zece copii si un adult loviti de fulger, intr-un parc din Paris

Zece copii si un adult au fost loviti de fulger in aceasta dupa-amiaza in parcul Monceau, din nord-vestul Parisului, iar sase dintre copii se afla in stare grava, a declarat Vicent Baladi, adjunct al primarului de arondisment, potrivit agentiei AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Noua copii si doi adulti, loviti de fulger intr-un parc din Paris. Cinci dintre micuti sunt in stare critica

Autoritatile franceze au confirmat ca noua copii si doi adulti au fost loviti sambata, 28 mai, de fulger intr-un parc parizian. Dintre victime, sase persoane au suferit rani critice si au fost transportate de urgenta la spital, transmite agentia Reuters, citata de News. ro.

Zeci de persoane lovite de fulger la Paris si in Germania, intr-un parc si in timpul unui meci de fotbal. Majoritatea victimelor sunt copii

Unsprezece persoane, dintre care noua copii, au fost lovite, sambata, de un fulger intr-un parc din Paris, in timp ce alte 35 de persoane au fost victimele unei descarcari electrice in Germania, in timpul unui meci de fotbal pentru copii, transmite presa internationala citata de News. ro.

Zece copii si un adult, loviti de fulger intr-un parc din Paris. Sase dintre copii sunt in stare grava!

Zece copii si un adult au fost loviti de fulger sambata dupa-amiaza in parcul Monceau, din nord-vestul Parisului, iar sase dintre copii se afla in stare grava, a declarat Vicent Baladi,.

Zece copii si un adult, loviti de fulger

Zece copii si un adult au fost loviti de fulger sambata dupa-amiaza intr-un parc din capitala Frantei, iar sase dintre copii se afla in stare grava, a declarat Vicent Baladi, adjunct al primarului de arondisment, informeaza AFP.

Germania: Un teren de fotbal a fost lovit de fulger, 35 de raniti, dintre care 3 in stare grava/ Franta: 11 persoane, intre care 8 copii, lovite de fulger intr-un parc din Paris

Un teren de fotbal din vestul Germaniei a fost lovit de fulger, sambata, la finalul unui meci de juniori, incidentul soldandu-se cu 35 de raniti, dintre care trei raniti grav in randul adultilor prezenti, a relatat DPA. Tot sambata, in Franta, 11 persoane, dintre care opt copii, ce sarbatoreau o aniversare intr-un parc parizian, au fost ranite de fulger, unele grav, cand asupra capitalei franceze s-a abatut dintr-odata o furtuna violenta, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )