Libnet.ro
UNICEF

10:30

Zece dintre cele mai apreciate filme indiene ale tuturor timpurilor, potrivit scorului obtinut pe IMDB

Adevărul Adevărul,
Zece dintre cele mai apreciate filme indiene ale tuturor timpurilor, potrivit scorului obtinut pe IMDB

Va propunem un top al celor mai apreciate filme indiene din toate timpurile. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre aceste filme ati vizionat. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai piratate filme de pe torrent: ce descarca lumea ilegal de pe internet

Indiferent cat de accesibil a devenit continutul legal de pe internet prin intermediul serviciilor de streaming contra cost, intotdeauna va exista un top 10 cele mai piratate filme de pe.

Cele 6 reguli ale unuia dintre cele mai discrete comitete din Banca Nationala- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Cum au reusit cei 11 sa faca un profit record pentru BNR in 2018

Sunt 11, toti numiti de Guvernator. Sedintele lor nu dureaza mai mult de un ceas, iar operatiunile pe care le fac nu utilizeaza instrumente derivate. Ei formeaza unul dintre cele mai discrete comitete din BNR- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Pe scurt, CARI. Cei 11 au reusit sa duca profitul BNR pe 2018 la peste 1,18 miliarde de lei. in banca, angajatii le spun celor 11 briliantii, termen utilizat si de Guvernatorul Isarescu miercuri, atunci cand s-a referit la ei.

De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari farse din istoria moderna. E valabil si pentru Romania

Apa imbuteliata a devenit una dintre cele mai profitabile afaceri. Doar in Statele Unite se cheltuiesc in jur de 100 de miliarde de dolari pe an. Companii mari precum Nestle, Pepsi sau Coca-Cola au inceput sa.

insotitorii de zbor dezvaluie cele mai neplacute 9 gesturi ale pasagerilor

Insotitorii de zbor au multe responsabilitati in aer, un fapt de care unii pasageri par sa nu-si dea seama. Mai neplacut este ca unii calatori se comporta de parca preferintele lor ar fi mai importante decat ale tuturor celorlalti, ignorand locul care le-a fost repartizat, pastrandu-si castile cand insotitorul de zbor ii intreaba ce doresc sa bea sau taindu-si unghiile pe scaun. Cititi care sunt cele mai neplacute 9 lucruri pe care le fac pasagerii companiilor de zbor, dezvaluite de opt insotitori de zbor sub protectia anonimatului.

Una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara a ajuns la fundul sacului. Riscam sa nu putem plati salariile

Centrul de Cercetari Biologice de la Jibou, in administrarea caruia se afla una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara, se confrunta cu serioase probleme financiare, dupa ce an de an, bugetul alocat i-a fost diminuat.

Trasee turistice remarcate de voluntari in masivul Bedeleu, una dintre cele mai spectaculoase zone tursitice din Apuseni

Un grup de voluntari pentru natura a refacut traseele turistice in Masivul Bedeleu din Muntii Trascaului. Zona este una dintre cele mai spectaculoase din punct de vedere turistic din Apuseni.

Cum se pregateste una dintre cele mai vechi prajituri traditionale din Maramures. Reteta deliciosilor cocurei

Cocureii sunt un fel turte de mamaliga prajita. Avand un gust dulce, preparatul este pregatit dupa una dintre cele mai vechi retete traditionale din Maramures.

Festival al celor mai bune filme romanesti si din America Latina. Una dintre pelicule, proiectata la Castrul Roman Porolissum

Organizatorii au pregatit patru zile de proiectii gratuite ale celor mai bune filme lansate in Romania si American Latina in 2018 si 2019.

Top 5 cele mai bune frigidere de pe eMAG, raport calitate pret. Cum alegi dintre sute de oferte

Iti prezint un top 5 cele mai bune frigidere de pe eMAG, care ti-ar putea fi de folos daca te gandesti sa-ti schimbi cel mai important aparat electrocasnic din orice bucatarie. E important.

Meghan Markle si Printul Harry au facut botezul! Cele mai frumoase imagini!

Meghan Markle si Printul Harry si-au botezat weekendul acesta primul nascut! Micutul Archie a fost crestinat sambata in cadrul unei ceremonii private! Iata cele mai frumoase imagini de la eveniment! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )