Libnet.ro
UNICEF

15:00

Zece lucruri pe care trebuie sa le stii despre Electric Castle 2019. Patinoar sau cinematograf? Loredana sau Florence?

Adevărul Adevărul,
Zece lucruri pe care trebuie sa le stii despre Electric Castle 2019. Patinoar sau cinematograf? Loredana sau Florence?

Care este cea mai rapida varianta de a ajunge la festival, cum sa nu ratezi trupa preferata, ce poti face pe timpul zilei si ce concerte nu trebuie sa ratezi la cea de-a 7-a editie a Electric Castle care incepe miercuri, la Bontida. continuă pe Adevărul

Tot ce trebuie sa stii despre festivalul Electric Castle 7, care incepe saptamana viitoare

Mai sunt doar cateva zile pana la Electric Castle 7, festivalul responsabil pentru numarul mare de cizme de cauciuc vandute in Romania pe perioada verii si deja se simte entuziasmul pe social media. Daca nu esti convins ca merita sa dai o fuga saptamana viitoare pana la Bontida, ti-am facut un ghid despre ce va fi anul acesta la festival. Ca sa fii in tema inainte de a lua o decizie.

Mai mult decat muzica: motive in plus pentru care sa mergi la Electric Castle

Electric Castle este unul dintre cele mai populare festivaluri de muzica de la noi, iar aici sunt cateva motive in afara de muzica pentru care ar merita sa mergi si tu. Electric Castle are loc.

ATENTIE, ROMANI! Se dau VOUCHERE de 200, 300 si 400 de lei! inscrierile au inceput DEJA! VEZI AICI PASII pe care trebuie sa ii faci!

Vesti excelente pentru romani! DEZVALUIRI SOC DESPRE ANDREEA MARIN. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE GALERIE FOTO) Se dau vouchere de 200, 300 si 400 de lei, incepand de azi, 15 iulie. inscrierile au inceput .

VIDEO Wimbledon, ziua 12: Lucruri care nu s-au vazut la tv - Spectacolul facut de Mansour Bahrami si Mark Philippoussis; Simona Halep si ducesele

Penultima zi a turneului de la Wimbledon nu a fost lipsita de momente speciale. Mansour Bahrami a incantat din nou spectatorii cu loviturile sale spectaculoase, Daria Snigur si-a imbratisat tatal dupa ce a castigat proba de junioare, Mark Philippoussis a servit o bautura racoritoare si a facut o poza alaturi de un fan in timpul meciului, iar Simona Halep a fost surprinsa in momentul in care a aflat ca se va intalni cu ducesele de Cambridge si Sussex. Organizatorii Grand Slam-ului londonez au realizat un montaj cu lucrurile care ar fi putut sa scape pe transmisia video din cea de-a 12-a zi de concurs de la Wimbledon.

VIDEO Wimbledon, ziua 11: Lucruri care nu s-au vazut la tv - Loviturile incasate de Barbora Strycova, cartea mai buna decat FEDAL si serviciul lui Middelkoop

Wimbledon se apropie de final, insa momentele inedite nu lipsesc de la All England Club. Barbora Strycova a fost luata la tinta de doua ori de adversarele din proba de dublu, Jelena Ostapenko a fost surprinsa de serviciul lui Matwe Middelkoop, in timp ce un tanar spectator a preferat o carte in locul FEDAL-ului cu numarul 40. Organizatorii Grand Slam-ului londonez au realizat un montaj cu lucrurile care ar fi putut sa scape pe transmisia video din cea de-a 11-a zi de concurs de la Wimbledon.

VIDEO Wimbledon, ziua 10: Lucruri care nu s-au vazut la tv - Iarba lipsa de pe teren, David Beckham si zambetele din tribune, plus spectatorul care ne invata cum se returneaza o minge

Ziua a zecea de la Wimbledon a adus calificarea Simonei Halep, in premiera, in finala de la All England Club. Pe unele terenuri este din ce in ce mai putina iarba, David Beckham este unul dintre oaspetii de gala ai competitiei, iar un spectator ne invata cum se returneaza o minge fara preluare. Organizatorii Grand Slam-ului londonez au realizat un montaj cu lucrurile care ar fi putut sa scape pe transmisia video din cea de-a zecea zi de concurs de la Wimbledon.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )