Libnet.ro
UNICEF

00:07

Zece morti, 15 raniti dupa ce o camioneta a intrat intre pietoni la Toronto

Antena3 Antena3,
Zece morti, 15 raniti dupa ce o camioneta a intrat intre pietoni la Toronto

O camioneta a trecut de pe carosabil pe trotuar, intre pietoni, luni, la Toronto; incidentul s-a soldat cu noua morti si 16 raniti, potrivit primului bilant anuntat de politia canadiana, dar unul dintre. continuă pe Antena3

Atac terorist in Canada: 9 morti si 16 raniti dupa ce o camioneta a intrat in pietoni la Toronto

O camioneta a trecut de pe carosabil pe trotuar, intre pietoni, luni, la Toronto, iar incidentul s-a soldat cu noua morti si 16 raniti, a anuntat politia canadiana. Bilantul prezentat de Reuters a fost comunicat de adjunctul sefului politiei din.

Toronto: O camioneta a intrat in multime. 10 morti si 15 raniti / UPDATE(VIDEO)

UPDATE: Bilantul oficial, anuntat de politie, este de 10 morti si 15 raniti. Momentan nu sunt informatii ca printre victime ar fi si cetateni romani, transmite MAE. UPDATE: Bilant oficial,.

Toronto: O camioneta a intrat in multime. 10 morti si 15 raniti (VIDEO)

UPDATE: Bilantul oficial, anuntat de politie, este de 10 morti si 15 raniti. Momentan nu sunt informatii ca printre victime ar fi si cetateni romani, transmite MAE. UPDATE: Bilant oficial,.

10 morti si 15 raniti

Bilantul atacului care a avut loc la Toronto dupa ce o camioneta a intrat in pietoni este de 10 morti si 15 raniti, conform ultimelor informatii ale politiei, scrie BBC.

Atentat sinucigas. Sunt cel putin patru morti si 15 raniti

Un atentat sinucigas a avut loc duminica la Kabul la un centru de inregistrare pentru alegerile legislative care vor avea loc in luna octombrie in Afganistan, provocand cel putin patru morti si 15 raniti,.

Yemen: 20 de morti si 40 de raniti, dupa ce raiduri aeriene au bombardat o nunta

Cel putin 20 de persoane au fost ucise si 40 ranite in urma unor raiduri aeriene care au lovit o nunta, duminica seara, in nord-vestul Yemenului, au anuntat luni serviciile de salvare, citate de AFP.

FOTO VIDEO Toronto: Autoritatile confirma ca sunt 10 morti si 15 raniti

O camioneta a intrat luni intr-un grup de pietoni, in centrul orasului Toronto, omorand 10 persoane si ranind alte 15, a anuntat politia capitalei economice canadiene, intr-o conferinta de presa.

VIDEO Afganistan: Bilantul atacului sinucigas de la Kabul a crescut: 57 de morti, 119 raniti

Autoritatile din Afganistan au anuntat ca atacul sinucigas cu bomba de duminica, de la Kabul, comis la un centru pentru inregistrarea participantilor la vot, s-a soldat cu 57 de morti si 119 raniti, relateaza News. ro citand presa internationala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )