Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zece motive pentru care trebuie sa vizitezi Zakynthos

Antena3 Antena3,
Zece motive pentru care trebuie sa vizitezi Zakynthos

Considerata una dintre cele mai frumoase insule grecesti, Zakynthos detine plaje premiate cu Steagul Albastru, pentru curatenie si calitatea serviciilor, ape atat de cristaline incat ai impresia ca inoti intr-un. continuă pe Antena3

7 motive pentru care ar trebui sa va imbratisati mai des

Imbratisarea este unul dintre cele mai simple si frumoase lucruri pe care le puteti face ca sa fiti sanatosi. Recunoatesteti: nimic nu va face sa va simtiti mai bine decat o imbratisare calduroasa. Fie ca va luati in.

Romanii si plata cu Bitcoin: in trei luni, Netopia are 10 magazine pentru care proceseaza

Daca vrei sa platesti cu Bitcoin, in aproape 10 magazine din Romania poti face asta. Netopia sustine ca a ajuns in doar trei luni sa proceseze plati pentru acesti comercianti. Dupa magazine precum PCGarage, ComputerGames, Fly-go. ro sau Kartela. ro, din 20 aprilie si Vola. ro, cea mai mare agentie de turism online din Romania, proceseaza Bitcoin prin [] Romanii si plata cu Bitcoin: in trei luni, Netopia are 10 magazine pentru care proceseaza Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cinci motive (sustinute stiintific) pentru care cartile fizice sunt mai bune decat cele electronice

Desi exista din ce in ce mai multi pasionati de e-books, se pare ca in continuare cartile reale sunt mai bune. Conform publicatiei Time, 88% dintre americanii care citesc e-books citesc in continuare si.

Spitalul in care trebuie sa nasca Ducesa de Cambridge si-a inchis o sectie din cauza unei bacterii

Spitalul St Marys din Londra in care Ducesa de Cambridge, sotia Printului William, intentioneaza sa dea nastere celui de-al doilea copil al cuplului, si-a inchis una din sectii pentru a se efectua o ampla.

Erdogan critica Germania, Franta si Rusia: Sunteti ultimii care trebuie sa vorbeasca despre genocid

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a criticat Germania, Franta si Rusia, tari care au recunoscut genocidul contra armenilor comis de otomani in perioada 1915-1917, apreciind ca aceste tari ar trebui intai sa curete petele de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )