Libnet.ro
UNICEF

10:00

Zece persoane au murit in urma unui incendiu la o uzina de gaz

Adevărul Adevărul,
Zece persoane au murit in urma unui incendiu la o uzina de gaz

Cel putin zece persoane au fost ucise, marti, intr-un incendiu la o unitate de receptie si distributie a gazelor apartinand intreprinderii petroliere mexicane Pemex in apropiere de frontiera cu Statele Unite, a anuntat compania de stat. continuă pe Adevărul

Pakistan. Cel putin 14 persoane au murit in urma unui atentat cu bomba

Un atentat cu bomba care a vizat un microbuz a provocat moartea a cel putin 14 persoane si ranirea altor zece, intr-o zona tribala situata in nord-vestul Pakistanului, anunta surse din cadrul politiei.

Aproximativ 150 de persoane retinute, in urma unui miting neautorizat la ambasada americana din Paris

Aproximativ 150 de persoane au fost retinute, ieri seara, in cursul unui miting neautorizat, marcat de violente sporadice, desfasurat in fata ambasadei americane din Paris in semn de protest fata de filmul considerat antiislam produs in SUA, informeaza AFP, potrivit Antena3. ro.

Aproximativ 150 de persoane retinute, in urma unui miting neautorizat la ambasada americana din Paris

Aproximativ 150 de persoane au fost retinute, sambata seara, in cursul unui miting neautorizat, marcat de violente sporadice, desfasurat in fata ambasadei americane din Paris in semn de protest fata de.

Atentat sangeros in Pakistan: Circa 14 morti in urma unui atac cu bomba

In nord-vestul Pakistanului s-a desfasurat un atentat cu bomba care a vizat un microbuz. Atentatul a provocat moartea a cel putin 14 persoane si ranirea altor zece, anunta surse din cadrul politiei.

Galati: Doua persoane au murit intr-un accident in care a fost implicata o ambulanta

Doua persoane au decedat, iar una a fost grav ranita, in urma unui accident produs, marti, in comuna Barcea, judetul Galati, si in care a fost implicata o ambulanta, cele doua victime fiind pacientul si soferul, relateaza Mediafax. Potrivit posturilor de stiri, in accident ar mai fi fost implicat un tir. Serviciul de Ambulanta Galati e precizat ca victimele sunt ambulantierul si un pacient de 82 de ani care se afla in ambulanta.

Libia. Autoritatile au arestat circa 50 de persoane in urma violentelor de la consulatul american din Benghazi

Autoritatile libiene au arestat aproximativ 50 de persoane in urma violentelor de la consulatul american din Benghazi, soldate cu moartea ambasadorului SUA si a altor trei functionari, anunta presedintele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )