Libnet.ro
UNICEF

19:00

Zece vehicule blindate livrate de Rusia au ajuns in Serbia pe calea aerului (RIA Novosti)

Hotnews Hotnews,
 Zece vehicule blindate livrate de Rusia au ajuns in Serbia pe calea aerului (RIA Novosti)

Zece vehicule blindate de tipul BRDM-2 utilizate in misiuni de recunoastere si patrulare) au fost transportate de Rusia in Serbia in cadrul cooperarii tehnico-militare dintre cele doua tari, a informat sambata Ministerul rus al Apararii, transmite - din Belgrad - agentia de presa oficiala rusa RIA Novosti, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Rusia a livrat pe calea aerului zece vehicule blindate Serbiei - RIA Novosti

Zece vehicule blindate de tip BRDM-2 au fost transportate pe cale aerului din Rusia pana in Serbia, in cadrul cooperarii tehnico-militare intre cele doua state, a anuntat Ministerul Apararii de la Belgrad, potrivit agentiei ruse oficiale de presa RIA Novosti, scrie Mediafax.

MINISTERUL RUS AL APARARII: Vehiculele blindate ruse au ajuns in Serbia, dar nu pe cale fluviala

Ministerul rus al Apararii a anuntat, ieri seara, ca Romania nu a oprit vehicule blindate ruse, acuzand ca au fost vehiculate minciuni si ca transportul a ajuns in Serbia, dar nu pe cale fluviala.

Serbia acuza Romania ca a blocat un transport de armament pe Dunare

Romania a blocat un transport de tancuri si vehicule blindate dinspre Rusia catre Serbia, anunta un oficial de la Belgrad, acuzand tara noastra de incalcarea Conventiei privind regimul navigatiei pe.

Serbia acuza Romania ca a blocat un transport de armament pe Dunare

Romania a blocat un transport de tancuri si vehicule blindate dinspre Rusia catre Serbia, anunta un oficial de la Belgrad, acuzand tara noastra de incalcarea Conventiei privind regimul navigatiei pe Dunare.

Anunt oficial MAE, dupa ce romanii au blocat un transport militar din Rusia catre Serbia

Dupa ce Serbia a acuzat Romania ca a blocat un transport de blindate, pe Dunare, din Rusia catre Serbia, reactia MAE nu a intarziat sa apara. Reprezentatii Ministerului Afacerilor Externe au explicat de ce Romania a recurs la aceasta masura. De ce a fost blocat transportul din Rusia catre Serbia in urma celor intamplate, reiese .

Reactia MAE, dupa ceSerbia a acuzat Romania ca a blocat un transport de armament pe Dunare. Motivul: implicarea Rusiei

Romania a blocat un transport de tancuri si vehicule blindate dinspre Rusia catre Serbia, a anuntat un oficial de la Belgrad. intr-un raspuns pentru Adevarul, Ministerul de Externe MAE) explica de ce Romania a luat aceasta masura.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )