Libnet.ro
UNICEF

05:45

Zeci de caderi de copaci in mai multe localitati din Gorj. Pompierii au intervenit

Adevărul Adevărul,
Zeci de caderi de copaci in mai multe localitati din Gorj. Pompierii au intervenit

Zeci de caderi de copaci s-au inregistrat astazi in mai multe zone din judetul Gorj. Cele mai multe situatii de acest fel se inregistreaza pe Defileul Jiului. continuă pe Adevărul

Alerta! Circulatia feroviara este intrerupta pe mai multe linii, din cauza vremii

Circulatia feroviara este intrerupta, duminica dimineata, pe mai multe linii din cauza vremii,peste 350 de calatori aflandu-se in trenurile oprite instatii, informeaza Centrul Infotrafic din.

Infotrafic: Circulatie feroviara intrerupta pe mai multe linii din cauza vremii

Circulatia feroviara este intrerupta, duminica dimineata, pe mai multe linii din cauza vremii, peste 350 de calatori aflandu-se in trenurile oprite in statii, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Vin noi coduri de la meteorologi. Sunt vizate mai multe judete din Muntenia

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, noi avertizari nowcasting Cod galben de precipitatii mixte, polei si vant puternic, valabile in trei judete din zona.

Avertizare meteo! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in orele urmatoare in zone din trei judete din partea de est si sud-est a.

Amenzi de peste 8 milioane de lei pentru mai multe firme din Dragonul Rosu

In perioada 5 noiembrie - 10 decembrie, inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul ANAF au controlat 464 de firme din incinta centrului comercial Dragonul Rosu si au dat amenzi de peste 8 milioane de lei si au confiscat bunuri de peste jumatate de milion de lei.

Vreme de iarna n aproape toata tara. Coduri portocaliu si galben n mai multe judete

Aproape toata tara se afla, incepand de vineri, sub o informare meteo de ninsori, lapovita, ploi si polei, valabila pana duminica, ora 18. De asmenea, meteorologii au emis si doua coduri - unul cod galben si unul portocaliu - pentru mai multe judete din tara. Potrivit Departamentului pentru Situatii de Urgenta, vremea de iarna a creat probleme in sapte judete ale tarii. Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna pe majoritatea arterelor rutiere din judetele aflate sub atentionari meteorlogice. 22 Reprezentantii ISU Valcea anunta ca doar una dintre victimele accidentului produs sambata pe DN 67, in Bunesti, a murit, cealalta fiind preluata de un echipaj medical si dusa in coma la spital. Explicatiile au venit dupa ce, initial, informatia a fost ca doua persoane si-au pierdut viata. in zona ninge viscolit si este zapada pe carosabil.

Ninsori, lapovita si polei n aproape toata tara. Mai multe judete, sub cod galben sau protocaliu

ANM a emis ieri o informare meteo de ninsori, lapovita, ploi si polei, valabila pana duminica, ora 18. Administratia Nationala de Meteorologie a emis si un cod galben si unul portocaliu pentru mai multe judete din tara. 31 ANM a emis, sambata, un cod galben de precipitatii mixte care depun polei, valabil pana la ora 13. 00 in judetele Valcea, Olt si Dolj. Tot in aceste judete este valabil si un cod galben de vant, care va avea intensificari cu viteze la rafala de 55-60 km/h. 15 Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a informat ca, sambata, din cauza ninsorilor, aeronavele pot decola cu o intarziere de aproximativ 30 de minute si chiar peste. La acest moment nu sunt curse anulate.

Aproape 30.000 de locuinte din Gorj, in intuneric. 40 de localitati nu mai sunt racordate la energia electrica

40 de localitati din judetul Gorj au ramas fara curent electric, in acest moment, din cauza caderilor masive de zapada.

VIDEO Jandarmii montani din Gorj povestesc pe Facebook cum au salvat sase catelusi din zapada

Jandarmii montani din Gorj povestesc cum au avut, sambata, o misiune speciala: au salvat sase catei de la o moarte sigura, animalele fiind surprinse in zapada. Imaginile au fost postate pe Facebook.

Jandarmii montani din Gorj au vazut o catelusa agitata. Cand s-au apropiat de ea, au gasit sase pui imprastiati in zapada. Povestea lor a impresionat mii de oameni

Jandarmii montani din Gorj au avut o misiune speciala. Au salvat sase catei de la o moarte sigura. Animalele erau prinse sub zapada, in zona Ranca. Jandarmii au fost alertati de mama puilor. Aceasta a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )